Povezane novice

Zverev le strl argentinsko presenečenje, v polfinalu z Norvežanom

SiolNET 07.06.2023
Aleksander Zverev je postal tretji polfinalist Odprtega prvenstva Francije v tenisu. Teniški igralec iz Nemčije, 22. nosilec turnirja v Parizu, je v današnjem četrtfinalu po štirih zelo težkih nizih s 6:4, 3:6, 6:3 in 6:4 po treh urah in 22 minutah… »

Ruud v štirih nizih prek Runeja znova v polfinalu Pariza

RTV Slovenija 07.06.2023
Nemec Alexander Zverev se bo v polfinalu Rolanda Garrosa v petek pomeril s Casperjem Ruudom. Norvežan je v zadnjem četrtfinalu OP-ja Francije s 6:1, 6:2, 3:6 in 6:3 izločil mladega Danca Holgerja Runeja. Norvežan je po manj kot pol ure dobil uvodni… »

Za finale Roland-Garrosa dvoboj Ruud - Zverev

Delo 07.06.2023
Druga polfinalista na OP Francije sta postala Alexander Zverev in Casper Ruud. Slednji je s 3:1 v nizih odpravil Holgerja Runeja. Skandinavski derbi v četrtfinalu Roland-Garrosa med četrtim nosilcem, Norvežanom Casperjem Ruudom in šestim nosilcem… »

Brazilki uspelo kot prvi po več kot pol stoletja, prva nosilka brez težav

SiolNET 07.06.2023
Brazilska teniška igralka Beatriz Haddad Maia se je prvič v karieri uvrstila v polfinale turnirja za veliki slam, ko je v četrtfinalu odprtega prvenstva Francije po dveh urah in pol premagala Ons Jabeur. Brazilka je premagala Tunizijko, sicer sedmo… »

Potrpežljivost se ji je bogato poplačala, tudi dobesedno

Delo 07.06.2023
Beatriz Haddad Maia se je po štirih operacijah zavihtela v polfinale OP Francije, kjer jo jutri čaka številka 1 Iga Šwiatek. V petek Alcaraz vs. Đoković. Številka 1 svetovnega tenisa in prva nosilka na OP Francije Iga Šwiatek je zanesljivo s 6:4… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem