Povezane novice

Kajakaš Urankar svetovni prvak, srebro za Cofa in Ovna, zlato za moško ekipo, bron za žensko

Primorske 11.06.2023
Kajakaš Anže Urankar je na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v nemškem Augsburgu priveslal do naslova svetovnega prvaka. Njegov uspeh je dopolnil Simon Oven z drugim mestom, drugi je bil tudi kanuist Blaž Cof. Nejc Žnidarčič je osvojil… »

Urankar drugič svetovni prvak, Oven in Cof podprvaka

RTV Slovenija 11.06.2023
Kajakaš Anže Urankar je na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v Augsburgu priveslal do naslova svetovnega prvaka. Njegov uspeh je dopolnil Simon Oven z drugim mestom, drugi je bil tudi kanuist Blaž Cof. Urankar je sredi maja v Skopju postal… »

Benjamin Savšek je rešil slovensko čast v Pragi

Dnevnik 11.06.2023
Kanuist na divjih vodah Benjamin Savšek je zmagal na drugi letošnji tekmi svetovnega pokala v slalomu v Pragi. Na svetovnem prvenstvu v spustu je Slovenija osvojila pet kolajn. Kanuist na divjih vodah Benjamin Savšek je z zmago rešil slovensko čast… »

Izjemen uspeh slovenskih kajakašev in kajakašic na svetovnem prvenstvu

SiolNET 11.06.2023
Na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v Augsburgu je kajakaš Anže Urankar priveslal do naslova svetovnega prvaka, Simon Oven je uspeh dopolnil z drugim mestom, drugi pa je bil tudi kanuist Blaž Cof. Nejc Žnidarčič je osvojil četrto mesto… »

Slovenci pometali s tekmeci, prvi, drugi ...

Delo 11.06.2023
Kajakaš Anže Urankar je na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v nemškem Augsburgu priveslal do naslova svetovnega prvaka. Kajakaš Anže Urankar je na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v nemškem Augsburgu priveslal do naslova… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem