Povezane novice

Modrić se ne poslavlja z lovoriko, 11-metrovke okronale Špance

SiolNET 17.06.2023
Končala se je tretja izvedba nogometne lige narodov, ki je pred šestimi leti nadomestila prijateljske tekme. Pred štirimi je naslov osvojila Portugalska, predlani Francija, letos pa Španija. V nedeljskem finalu v Rotterdamu, kamor je prišlo kar 25… »

Bezjak zadeval in premagal Barcelono, v finalu s Kielcami

SiolNET 17.06.2023
Ta konec tedna bo postal znan zmagovalec rokometne lige prvakov. Nemški Magdeburg in poljske Kielce sta finalista zaključnega rokometnega turnirja v Kölnu. Magdeburg z odličnim Markom Bezjakom je v prvem polfinalnem obračunu po izvajanju sedemmetrovk… »

Pet Slovencev na igrišču Lanxess Arene, trije za lovoriko, dva za pravico

Delo 17.06.2023
Konec tedna bo v Kölnu padla odločitev, kdo je najboljši v EHF ligi prvakov, danes Janc in Makuc proti Bezjaku. Finale s slovenskima sodnikoma. V nadaljevanju preberite: Vse od leta 2016, ko je s Kielcami naslov evropskega prvaka osvojil Uroš Zorman… »

Sklepni turnir evropske lige prvakov: Vsaj trije Slovenci v finalu

Dnevnik 17.06.2023
V Kölnu se danes s polfinalnima tekmama Barcelona – Magdeburg (ob 15.15) in PSG – Kielce (18.00) začenja sklepni turnir najboljše četverice v ligi prvakov. Jutri ob istih urah bosta tudi dvoboja za tretje in prvo mesto, naslov prvaka Evrope pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem