Povezane novice

V finalu štirje slovenski plezalci, strelki ostali brez

SiolNET 23.06.2023
Na evropskih igrah v Krakovu se je začelo tekmovanje namiznoteniških igralcev. Slovenske nastope je v prvem krogu kvalifikacij odprla Ana Tofant, ki je s 4:2 ugnala Estonko Reelico Hanson. Plezalka Lucija Tarkuš se je v sobotni finale težavnosti… »

Urankar presenetil kajakaški svet

SiolNET 23.06.2023
Anže Urankar je bil kar nekoliko presenetljivo prvo slovensko ime v finalu evropskega prvenstva v kajaku in kanuju v šprintu na 200 metrov, ki poteka v sklopu evropskih iger v Krakovu. Specialist za divje vode, ki se je šele letos resneje lotil mirnih… »

Divjevodaš Urankar presenetil in skoraj osvojil medaljo

RTV Slovenija 23.06.2023
Anže Urankar je bil s 5. mestom presenetljivo prvo slovensko ime v finalu EP-ja v kajaku in kanuju v sprintu na 200 m. Specialist za divje vode, ki se je letos resneje lotil mirnih vod, je bil v Krakovu celo za mesto boljši od Špele Ponomarenko Janić… »

Urankar presenetil kajakaški svet

Delo 23.06.2023
V finalu evropskega prvenstva v kajaku in kanuju v šprintu na 200 metrov v Krakovu za malo ostal brez kolajne. Anže Urankar je bil kar nekoliko presenetljivo prvo slovensko ime v finalu evropskega prvenstva v kajaku in kanuju v šprintu na 200 metrov… »

Tofantova začela z zmago, uspešno v plezanju

Delo 23.06.2023
Na Poljskem namiznoteniški začetek EI z mešanim slovenskim uspehom, štirje plezalci v finalu težavnosti, tekvondoist in boksar izpadla. Na evropskih igrah v Krakovu se je začelo tekmovanje namiznoteniških igralcev. Slovenske nastope je v prvem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem