Povezane novice

Nika Prevc na evropskih igrah na Poljskem skočila do srebrne kolajne

Delo 27.06.2023
Avstrijka Jacqueline Seifriedsberger zmagovalka krstne tekme v smučarskih skokih na evropskih igrah v Zakopanah. Skakalka Triglava zaostala le za 0,3 točke. Mlada slovenska smučarska skakalka Nika Prevc se je odlično odrezala na premierni skakalni… »

Nika Prevc priskakala Sloveniji novo medaljo, tri Slovenke med prvo peterico

Zurnal24 27.06.2023
Nika Prevc srebrna na evropskih igrah v Zakopanah. Nika Prevc je postavila piko na i odličnim slovenskim nastopom smučarskih skakalk na evropskih igrah. V Zakopanah je na srednji skakalnici zasedla drugo mesto, slovenski uspeh sta s četrtim in petim… »

Nika Prevc evropska podprvakinja!

SiolNET 27.06.2023
Nika Prevc je na premierni tekmi evropskih iger v poljskih Zakopanah osvojila srebrno medaljo na srednji skakalnici, sijajni sta bili tudi Nika Križnar na nehvaležnem četrtem in Katra Komar na petem mestu. Krakow oziroma Zakopane gostijo premierne… »

Nika Prevc Sloveniji priskakala srebrno medaljo, Nika Križnar četrta

RTV Slovenija 27.06.2023
Smučarska skakalka Nika Prevc je na evropskih igrah Sloveniji priborila novo medaljo – ta je srebrnega leska. Na srednji skakalnici v Zakopanah je zmagala Avstrijka Jacqueline Seifriedsberger, tretja je bila njena rojakinja Marita Kramer. Omenjena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem