Povezane novice

Tudi drugi mandat Graha Whatmougha je razveljavljen

Dnevnik 04.07.2023
Delovno sodišče je razsodilo, da je bil nezakonit tudi drugi mandat Andreja Graha Whatmougha na položaju generalnega direktorja RTV Slovenija. Sodišče je tudi ugotovilo, da je bila na lanskem razpisu nezakonito izločena nekdanja direktorica TV… »

Sodišče odločilo: programski svet RTV bi moral upoštevati tudi prepozno prijavo Gorščakove

Nova 24TV 04.07.2023
Nekdanja direktorica Televizije Slovenija Natalija Gorščak (Foto: STA) Delovno in socialno sodišče v Ljubljani je sprejelo sodbo, s katero je razveljavilo sklep, s katerim je programski svet RTVS marca lansko leto imenoval Andreja Grah Whatmougha za… »

Grah Whatmough dvakrat nezakonito imenovan za generalnega direktorja RTV

Necenzurirano 04.07.2023
Delovno in socialno sodišče je s prvostopenjsko sodbo razveljavilo sklep, s katerim je programski svet marca lani Andreja Graha Whatmougha imenoval za generalnega direktorja RTV Slovenija. S tem je razsodilo, da je bil nezakonito imenovan tudi drugič… »

RTV Slovenija se bo na odločitev pritožila na višje sodišče

Delo 04.07.2023
Vodstvo trdi, da je prijava Gorščakove prišla po poteku roka za prijavo. Kot so dodali, je sodišče njen zahtevek za ponovitev izbirnega postopka zavrglo. Potem ko je bilo znano, da je bil Andrej Grah Whatmough po prvostopenjski sodbi delovnega in… »

RTV / Grah Whatmough tudi marca lani nezakonito imenovan za generalnega direktorja

Mladina 04.07.2023
Po odločitvi na drugi stopnji je bil sicer nezakonito imenovan že januarja 2021. Delovno in socialno sodišče v Ljubljani je s sodbo iz junija razveljavilo sklep, s katerim je programski svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) marca lani Andreja Graha… »

Sodišče: Grah Whatmough tudi drugič imenovan nezakonito. Vodstvo napovedalo pritožbo.

RTV Slovenija 04.07.2023
Delovno in socialno sodišče je s prvostopenjsko sodbo razveljavilo sklep, s katerim je programski svet marca lani Andreja Graha Whatmougha imenoval za generalnega direktorja RTV-ja. Sodba še ni pravnomočna, vodstvo je napovedalo pritožbo na višje… »

Grah Whatmough tudi drugič imenovan nezakonito

SiolNET 04.07.2023
Delovno in socialno sodišče v Ljubljani je s sodbo iz junija razveljavilo sklep, s katerim je programski svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) marca lani Andreja Graha Whatmougha znova imenoval za generalnega direktorja RTVS, izhaja iz sodbe, ki jo je… »

Grah Whatmough tudi drugič imenovan nezakonito

Delo 04.07.2023
Sodišče je razveljavilo sklep, s katerim je Programski svet 17. marca lani Graha Whatmougha imenoval za generalnega direktorja RTVS. Andrej Grah Whatmough je bil po prvostopenjski sodbi Delovnega in socialnega sodišča tudi drugič nezakonito imenovan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem