Povezane novice

Pogačar bolj zaskrbljen zaradi padca svoje Urške kot zaradi zaostanka

SiolNET 05.07.2023
Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar je danes prvič pokazal šibkost na letošnji Dirki po Franciji. Na zadnjem odločilnem klancu dneva, prelazu Marie Blanque, kjer so se delile odbitne sekunde, ni mogel reagirati na silovit napad največjega… »

Na Giru grd padec in poškodba Urške Žigart

SiolNET 05.07.2023
Slovenska kolesarka Urška Žigart, zaročenka Tadeja Pogačarja, je danes po grdem padcu v šesti etapi ženske Dirke po Italiji odstopila. Utrpela je blažji pretres možganov in nekaj odrgnin. Novica iz Italije je pretresla tudi Pogačarja, ki je danes… »

Pogačar izgubil gorsko bitko, vojne (še) ne

Dnevnik 05.07.2023
Laruns je bil v letih 2018 in 2020 srečen kraj za slovensko kolesarstvo, saj sta tam etapi slavila tako Primož Roglič kot Tadej Pogačar. V sredo slovenske zastave niso vihrale visoko, saj je Tadej Pogačar v boju za rumeno majico izgubil več kot… »

Tako je Pogi razmišljal po porazu v peti etapi

Zurnal24 05.07.2023
Pogačar: Dan ni bil tako zahteven, le Jonas je bil zelo hiter. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je v peti etapi od Pauja do Larunsa (162,7 km) proti glavnemu tekmecu v boju za skupno zmago, Dancu Jonasu Vingegaardu izgubil 1:04… »

"Slaba novica dneva je pretres možganov mojega dekleta, ne da sem izgubil minuto"

RTV Slovenija 05.07.2023
V Larunsu, kjer je pred tremi leti slavil prvo etapno zmago na Touru, je bil tokrat Tadej Pogačar razočaran zaradi izgube časa v skupnem seštevku, nato pa ga je doletela še slaba novica: na Giru je padla in odstopila njegova zaročenka Urška… »

Grd padec Urške Žigart na Giru

Zurnal24 05.07.2023
Urška Žigart po padcu končala nastop na Giru. Slovenska kolesarka Urška Žigart (Jayco-AlUla) je v šesti etapi dirke po Italiji padla in zaradi pretresa možganov in odrgnin predčasno končala nastope na ženski rožnati pentlji. Pred tem je bila v… »

Pogi po novi slabi novici: Zaostanek minute za Jonasom je manj pomemben od tega

Zurnal24 05.07.2023
Tadej Pogačar je po etapi prejel še eno slabo informacijo. Tadej Pogačar je po neuspešni peti etapi Toura, ko je izgubil minuto in štiri sekunde v primerjavi z največjim konkurentom Jonasom Vingegaardom, v skupnem seštevku pa je z drugega zdrsnil… »

Pogačar ni bil nared za prvi Vingegaardov napad

Delo 05.07.2023
Prva pirenejska etapa dirko postavila na glavo, v rumenem Jay Hindley. Slovenskega asa pretresel padec zaročenke Urške Žigart v Italiji. V nadaljevanju preberite: Če smo na letošnjem Giru pogrešali pravo dirkanje vse do sklepnih gorskih etap, na… »

Hindleyju etapa in rumena majica, Vingegaard napadel in se otresel Pogačarja

RTV Slovenija 05.07.2023
Kakšna prva gorska etapa 110. Dirke po Franciji! Kjer se prepirata dva, Jai Hindley dobiček ima. Obisk Pirenejev je za napad iz bega izkoristil zmagovalec Gira 2022, na zadnjem prelazu Marie Blanque pa se je Jonas Vingegaard otresel Tadeja Pogačarja… »

Vingegaard zmlel Pogačarja in rumeno majico, ki jo bo jutri nosil Hindley

Delo 05.07.2023
Vingegaard je z napadom pokazal svojo moč. Pogačar je komaj sledil in za Vingegaardom zaostal za več kot minuto. Prva gorska etapa vedno pokaže, kdo ne bo zmagovalec tritedenske dirke, ne pokaže pa, kdo bo zmagovalec. Torej bomo morali za Pogačarja… »

Težak dan za Pogačarja, Avstralec do etapne zmage in rumene majice

SiolNET 05.07.2023
Prva gorska etapa na letošnji Dirki po Franciji je močno premešala razmerja v skupnem seštevku Dirke po Franciji. Po izjemni predstavi je etapno zmago, svojo prvo na Touru, osvojil Avstralec Jai Hindley (BORA) in prevzel vodstvo na dirki. Tadej… »

Padec usoden, Toura je konec

SiolNET 05.07.2023
Torkova ravninska etapa na Dirki po Franciji je terjala davek, ko so kolesarji povsem ob koncu na dirkališču iskali prostor za zaključni šprint. Kar nekaj kolesarjev se je znašlo na tleh, med njimi tudi Luis Leon Sanchez (Astana Qazaqstan), ki si je… »

Vingegaard napadel Pogačarja in ga ugnal, v rumenem zdaj Hindley

Zurnal24 05.07.2023
Prvi pirenejski test za kolesarje se ni končal po slovenskih željah. Tadej Pogačar je v boju z Jonasom Vingegaardom izgubil dobro minuto. Kolesarji na dirki proti Franciji so se spopadli s prvo pirenejsko etapo. Na podobno zastavljeni trasi od Pauja do… »

Pogačar prihaja v svoj srečni kraj, gre za prvi resen test

Zurnal24 05.07.2023
Prvi pirenejski test na Touru s ciljem v "slovenskem" Larunsu. Na kolesarski dirki po Franciji bo danes od 13.25 na sporedu peta etapa od Pauja do Larunsa, ki bo dolga 162,7 km. Gre za prvi pirenejski test po dveh sprinterskih etapah. Trasa ponuja… »

Pireneji predjed, okus glavne jedi bo znan že v nedeljo

RTV Slovenija 05.07.2023
Če se po jutru dan pozna, nas čaka izjemno vznemirljiv Tour. V Baskiji so bili z dvema razgibanima etapama položeni odlični temelji, po dveh sprinterskih vložkih se zdaj pozornost spet vrača h kolesarjem, ki se bodo bojevali za končno zmago… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem