Povezane novice

Svetovna liga narodov: Preveč daril svetovnim prvakom

Dnevnik 07.07.2023
Italijanski odbojkarji, aktualni svetovni prvaki, so na turnirju lige narodov na Filipinih premagali Slovenijo s 3:0 (13, 22, 17). Na zadnji tekmi se bodo Slovenci jutri ob 9. uri pomerili z Nizozemsko. Še petič zapored so slovenski odbojkarji s tekme… »

Italija ostaja trn v peti odbojkarjev Slovenije

RTV Slovenija 07.07.2023
Manj kot uro in pol so evropski in svetovni prvaki na Filipinih potrebovali, da so znova premagali Slovenijo. Italijani so z blokom nadigrali Slovence za gladkih 3:0 (13 (!), 22, 17) in pokazali, kako se bo igralo na zaključnem turnirju Lige narodov. Na… »

Slovenci brez možnosti proti aktualnim svetovnim in evropskim prvakom #video

SiolNET 07.07.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca se je manj kot 24 ur po zmagi nad Kitajsko, s katero je potrdila igranje na zaključnem turnirju osmerice (19.−23. julij, Gdansk), zoperstavila aktualnim svetovnim in evropskim prvakom Italijanom in izgubila z 0:3… »

Svetovni in evropski prvaki previsoka ovira za naše fante

Zurnal24 07.07.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v ligi narodov zabeležila četrti poraz, drugega na tretjem predtekmovalnem turnirju na Filipinih. Po Poljakih so bili od nje boljši tudi svetovni in evropski prvaki Italijani, ki so zmagali s 3:0 (13, 22… »

Azzurri ostajajo nerešljiva uganka

Delo 07.07.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v ligi narodov zabeležila četrti poraz. Svetovni in evropski prvaki so bili boljši s 3:0. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v ligi narodov zabeležila četrti poraz, drugega na tretjem… »

Z asom Kozamernika do zaključnega turnirja

Dnevnik 07.07.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je dva kroga pred koncem rednega dela lige narodov zagotovila nastop na zaključnem turnirju v Gdansku. Včeraj je v svoji drugi tekmi tretjega turnirja rednega dela tekmovanja v Pasay Cityju na Filipinih s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem