Povezane novice

PSG naj bi za kar milijardo evrov obdržal Mbappeja

Delo 22.07.2023
Francoski reprezentant Kylian Mbappe ima pogodbo v Parizu do poletja 2024. Vabi ga Real Madrid, pri sedanjem klubu pa pripravljajo zanj desetletno pogodbo. Pri PSG so v petek zvečer objavili moštvo za poletno turnejo po Japonski in Južni Koreji. Med 29… »

PSG naj bi Mbappeju ponudil milijardo evrov

Dnevnik 22.07.2023
Bogata ponudba prihaja od katarskega emirja. PSG je v lasti skupine Qatar Sports Investments (QSI). S ponudbo so v klubu želeli prepričati Mbappeja o podaljšanju pogodbe. Zdaj mu ta velja do 30. junija 2024, za zdaj pa je francoski zvezdnik ni… »

Saga se nadaljuje: PSG v Azijo brez Mbappeja

SiolNET 22.07.2023
Vodstvo PSG se je odločilo, da francoski zvezdnik Kylian Mbappe, ki mu po prihajajoči sezoni poteče pogodba, ne želi pa podpisati nove, s klubom ne potuje na priprave na Japonsko. 24-letnik naj bi za novico izvedel po petkovi pripravljalni zmagi z 2:0… »

Sanjski prvenec Messija, navijači doživeli delirij v 94. minuti

Zurnal24 22.07.2023
Argentinski nogometni vrirtuoz Lionel Messi je krstni nastop v dresu Interja iz Miamija kronal z zmagovitim zadetkom v četrti minuti sodnikovega dodatka. Lionel Messi je prvenec v dresu Interja iz Miamija v Fort Lauderdalu kronal s čudovitim golom iz… »

Sanjski debi Lionela Messija! #video

SiolNET 22.07.2023
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je čez lužo debitiral na najboljši mogoči način. V dresu Interja Miamija je globoko v sodnikovem dodatku po izjemno izvedenem prostem strelu zadel za zmago z 2:1 nad Cruz Azulom v ligaškem pokalu. Sportal… »

Messi kot v najboljših časih: tekmo odločil s prostim strelom

RTV Slovenija 22.07.2023
Lionel Messi je imenitno debitiral v dresu Interja iz Miamija. V Fort Lauderdalu je v ligaškem pokalu njegov klub z 2:1 premagal mehiško ekipo Cruz Azul, dvoboj pa je odločil prav Messi z izjemnim prostim strelom v sodnikovem dodatku. 21 tisoč… »

Lionel Messi že na premieri veliki junak

Delo 22.07.2023
Argentinski nogometni as je v 4. minuti sodnikovega podaljška z imenitnim prostim strelom prinesel zmago svojemu novemu klubu iz MIamija. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je prvenec v dresu Interja iz Miamija v Fort Lauderdalu kronal s… »

#video Sanjski prvenec Messija onkraj luže

Dnevnik 22.07.2023
Lionel Messi je prvenec v dresu Interja iz Miamija v Fort Lauderdalu kronal s čudovitim golom iz prostega strela v zadnji minuti. Svetovni prvak z Argentino je ob premieri onkraj luže svoj novi klub popeljal do zmage, ko je v 4. minuti sodnikovega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem