Povezane novice

Pogačar: Spet sem bil kot otrok na kolesu

Dnevnik 23.07.2023
Tadej Pogačar po zmagi v sobotni etapi zadovoljen zapušča dirko po Franciji, pa čeprav je v rumeni majici v Pariz pripeljal Jonas Vingegaard. Zmagovalec sprinta na Elizejskih poljanah je bil Jordi Meeus. Dostikrat se zgodi, da športniki niso… »

Prestižna zmaga Meeusa, Pogačar z napadi poskrbel za šov na Elizejskih poljanah

RTV Slovenija 23.07.2023
110. Dirka po Franciji se je končala s parado šampionov. Na Elizejskih poljanah je prestižno etapno zmago slavil Jordi Meeus, drugič zapored je v Pariz v rumenem prikolesaril Jonas Vingegaard, znova pa je navdušil Tadej Pogačar. Prvi del etape, ki… »

Presenečenje v Parizu, Jonas mirno Pogiju prepustil dve minuti

Zurnal24 23.07.2023
Vingegaard zmagovalec dirke po Franciji, Pogačar napadal na Elizejskih poljanah, etapa presenetljivo Meeusu. Danski kolesarski zvezdnik Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) je varno prečkal ciljno črto na Elizejskih poljanah v Parizu in postal zmagovalec… »

Jordi Meeus je presenetil vse in zmagal na zadnji etapi Toura

Delo 23.07.2023
Tam kjer se prepirajo najboljši sprinterji, pride novinec in prehiti vse. 25-letni Belgijec Jordi Meeus je presenetil še samega sebe. Letošnja 110. dirka po Franciji je končana! Končala se je z zadnjo 21. etapo in to z velikim presenečenjem. Na… »

Pogačar poskrbel za šov tudi sredi Pariza, Vingegaard osrednji junak

SiolNET 23.07.2023
Konec je Dirke po Franciji. Sklepno dejanje je pripadlo šprinterju Jordiju Meeusu, ki je bil najhitrejši v zaključku na Elizejskih poljanah v Parizu. Osrednji junak Toura je dokončno postal Jonas Vingegaard, ki je drugič zapored osvojil dirko vseh… »

Danes zadnja etapa dirke po Franciji, Vingegaard potrdil nastop na Vuelti 2023

Dnevnik 23.07.2023
Danes se bo končala 110. kolesarska dirka po Franciji. Skupni zmagovalec je že znan, to bo Danec Jonas Vingegaard, ki je slavil že lani, drugo mesto pa bo osvojil slovenski as Tadej Pogačar. Zadnja etapa od Saint-Quentin-en-Yvelinesa do Pariza (115,1… »

Veljal za nadarjenega slovenskega kolesarja, a je trpljenje zamenjal za užitek

SiolNET 23.07.2023
Mnogi so mu pripisovali veliko kariero, da mu bo uspelo še pred velikim prijateljem Tadejem Pogačarjem. A sam je bil vedno iskren do sebe, poznal svoje želje in kaj ga resnično veseli. Žiga Jerman je lani hitro, pri 23 letih, zaključil profesionalno… »

To so še zadnje pasti pred novim velikim Pogačarjevim uspehom

Zurnal24 23.07.2023
Tadej Pogačar bo danes še četrtič zapored na stopničkah dirke po Franciji, prav tako bo četrtič zapored tudi okronan za najboljšega mladega kolesarja dirke. Preživeti mora le še sprinterski festival na Elizejskih poljanah. Danes se bo končala… »

Tadej je od naju pobral samo najboljše

Delo 23.07.2023
Starši najboljšega kolesarja na svetu niso poznali permisivne vzgoje, stavili so na manj zaslonov, več gibanja in zmožnost doseganja družinskih kompromisov. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar ne navdušuje le z izjemnimi telesnimi sposobnostmi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem