Povezane novice

Plavanje: Slovenska kolajna ostaja želja, svetovni rekord Avstralke

Dnevnik 26.07.2023
Peter John Stevens je v finalu svetovnega prvenstva na 50 m prsno edini plaval nad 27 sekundami in zasedel osmo mesto. Slovenski plavalec Peter John Stevens je na svetovnem prvenstvu v Fukuoki v finalu na 50 m prsno zasedel osmo mesto. Slovenec je med… »

Jabolko z baletnega drevesa padlo v bazen

Delo 26.07.2023
Peter John Stevens na svetovnem prvenstvu v plavanju na Japonskem v finalu zasedel osmo mesto na 50 m prsno. V nadaljevanju preberite: Peter John Stevens je star 28 let, svojo nadarjenost v plavanju pa je pred leti že znal žlahtno udejaniti. Na… »

Po novem dobrem nastopu Stevens na osmem mestu

Delo 26.07.2023
Slovenski plavalec Peter John Stevens je v finalu SP v Fukuoki na 50 m prsno plaval zelo dober čas 27,08 in zasedel osmo mesto. Slovenski plavalec Peter John Stevens je na svetovnem prvenstvu v Fukuoki na Japonskem zasedel osmo mesto na 50 m prsno. S… »

Stevens v svojem prvem finalu na SP-ju zasedel osmo mesto

RTV Slovenija 26.07.2023
Peter John Stevens je prvič v karieri nastopil v finalu svetovnega prvenstva. V Fukuoki na Japonskem je na 50 m prsno s časom 27,08 zasedel osmo mesto. Stevens je postal 11. slovenski plavalec, ki je nastopil v finalu svetovnega prvenstva, prvi po letu… »

Stevens še nikoli boljši, svetovni rekord na 200 m prosto

SiolNET 26.07.2023
Slovenski plavalec Peter John Stevens je na svetovnem prvenstvu v Fukuoki na Japonskem zasedel osmo mesto v svoji paradni disciplini 50 metrov prsno. V sredo smo na prvenstvu videli tudi ženski svetovni rekord na 200 metrov prosto. Sportal Stevens z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem