Povezane novice

Norišnica v Ljudskem vrtu, Celjani po loteriji do velike senzacije

SiolNET 01.08.2023
Ta teden se v Evropi niso igrali le kvalifikacijski dvoboji lige prvakov, ampak se je odločalo tudi o potnikih v tretji krog kvalifikacij konferenčne lige. Oba slovenska predstavnika tako Maribor kot Celje sta bila uspešna. Maribor je na prvi tekmi… »

Elšnik zadel v 92., Vidovšek ubranil 11-m v 102. minuti za evropsko jesen!

RTV Slovenija 01.08.2023
Norišnica v Stožicah! Timi Max Elšnik je v sodnikovem podaljšku zabil za 2:1 in kazalo je, da je Olimpija izločila Ludogorec v 2. predkrogu Lige prvakov, toda tekme ni bilo konec. V 102. minuti je Matevž Vidovšek ubranil enajstmetrovko za evropsko… »

Po drami Olimpija do zgodovinskega dosežka, naslednji tekmec prvak Turčije

SiolNET 01.08.2023
Olimpija je dosegla najodmevnejši uspeh v Evropi. Na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov je v Stožicah z 2:1 premagala Ludogorec (prva tekma se je končala 1:1), potem ko je odločilni gol v 92. minuti dosegel Timi Max Elšnik… »

#video Olimpija je po pravi drami izločila Ludogorec

Dnevnik 01.08.2023
Nogometaši Olimpije so po spektakularni predstavi in pravi drami v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov po preobratu z goloma iz prekinitve premagali Ludogorec z 2:1. Oba gola za Olimpijo je dosegel kapetan Timi Max Elšnik, vratar Matevž Vidovšek… »

Noro! Kapetan za 2:1 v 92. minuti, Vidovšek v 102. minuti zaustavil 'penal'

Zurnal24 01.08.2023
Nogometaši Olimpije so gostili bolgarski Ludogorec in ga po veliki drami izločila. S tem so si Ljubljančani zagotovili Evropo. Olimpija je na prvi tekmi proti Ludogorcu remizirala z 1:1 in bi z morebitnim uspehom na domačih tleh še ostala v igri za… »

Timi Max Elšnik z dvema goloma Olimpijo popeljal v evropska nebesa, Vidovšek obranil enajstmetrovko

Necenzurirano 01.08.2023
Dramatičen zaključek tekme v Stožicah. V 82. minuti, pri rezultatu 1:1 in skupno 2:2, je nogometaš Ludogorca Son prejel rdeči karton, ker je na sredini igrišča glavo udaril Ruija Pedra. Tik pred koncem rednega dela tekme je Spas Dalev po… »

Nogometaši Olimpije so si zagotovili evropsko jesen

Delo 01.08.2023
Ljubljančani so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov premagali Ludogorec. Nogometaši Olimpije so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Stožicah premagali bolgarski Ludogorec z 2:1 (1:1). Ker se je prva tekma v… »

Olimpija ali Ludogorec? Ljubljančani po evropsko jesen v Stožicah

Delo 01.08.2023
Drevi ob 20. uri v Stožicah povratna tekma 2. kola kvalifikacij za ligo prvakov. Ludogorec brez najdražje okrepitve? »Pridite. Več ko vas bo, lažje bo nam. Vse bomo dali od sebe in verjamem, da se bomo skupaj veselili,« je kapetan Olimpije Timi Max… »

Olimpija v lovu na evropsko jesen

Zurnal24 01.08.2023
Olimpija bi si z zmago proti Ludogorcu že zagotovila evropsko jesen. Nogometaši Olimpije se bodo drevi na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za nastop v ligi prvakov pomerili z bolgarskim Ludogorcem. V Razgradu so pred šestimi dnevi iztržili… »

Nekoč treniral Ronalda, zdaj piše zgodovino v Ljubljani

SiolNET 01.08.2023
Joao Henriques je vzhičen. Ta torek zvečer (20.00) ga čaka izziv, s kakršnim, čeprav se s trenerskim poslom ukvarja že skoraj 30 let, še ni imel opravka. V karieri je vodil kar nekaj znanih igralcev, tudi rojaka Cristiana Ronalda, znal ponagajati… »

Zgodovinska priložnost za dolgo evropsko jesen

Dnevnik 01.08.2023
Nogometaše Olimpije drevi ob 20. uri v polnih Stožicah čaka zgodovinska tekma. Če na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov premagajo Ludogorec, se bodo prvič v zgodovini kluba uvrstili najmanj v skupinski del konferenčne lige. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem