Povezane novice

Turki osvojili Stožice, "slovenski" Panathinaikos do velike zmage

SiolNET 08.08.2023
Slovenski prvak Olimpija je v prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v torek v razprodanih Stožicah izgubil proti turškemu velikanu Galatasarayu (0:3). Graški Sturm je z dvema Slovencema visoko izgubil v Eindhovnu (1:4), med strelce se je… »

Qarabag premagal HJK. Dvoboj, ki zanima tudi Olimpijo.

SiolNET 08.08.2023
Poraženci drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, med njimi je tudi Ludogorec Razgrad, ki ni upravičil vloge favorita proti slovenskemu prvaku Olimpiji in po porazu v Stožicah (1:2) izpadel iz boja za elitno tekmovanje, so igrali prve tekme… »

Galatasaray že v Ljubljani upravičil status favorita

RTV Slovenija 08.08.2023
Galatasaray je pred polnimi Stožicami s 3:0 premagal nogometaše Olimpije in prišel na prag 4. predkroga Lige prvakov. Za Ljubljančane sta bila usodna gola na začetku obeh polčasov. Turška zmaga je bila potrjena v sodnikovem podaljšku. Povratna… »

Galatasaray v Stožicah premočan za Olimpijo

Dnevnik 08.08.2023
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Stožicah gostili turški Galatasaray in izgubili z 0:3 (0:1). Povratni dvoboj bo v torek, 15. avgusta, v Carigradu. V razprodanih Stožicah (najeminentnejši gost na… »

Turki že v Stožicah Olimpiji priprli vrata v ligo prvakov

Zurnal24 08.08.2023
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v polnih Stožicah izgubili proti Galatasarayu z 0:3 (0:1). Povratna tekma bo čez teden dni v Istanbulu. Izbranci Joaa Henriquesa so pred približno 15.000 gledalci v Stožicah… »

V polnih Stožicah slavje turških nogometašev in njihovih navijačev

Delo 08.08.2023
Olimpija se je predvsem v 1. polčasu zelo dobro zoperstavila favoriziranemu Galatasarayu, visokega ritma pa ni zdržala in je izgubila z 0:3. Konec tekme 91. minuta: GOL! Halil Dervišoglu je zapečatil Olimpijino usodo na tej tekmi, na koncu je bila le… »

Polne Stožice so še dodana vrednost za Olimpijin moštveni duh

Delo 08.08.2023
Slovenski šampion v prvih 90 minutah tekme 3. kola kvalifikacij za ligo prvakov meri le na zmago proti Galatasaryu. Klaksvik ali Molde za paradiž. Če je bil latvijski prvak Valmiera zgolj ogrevalni tekmec, bolgarski Ludogorec nasprotnik, ki ga je bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem