Povezane novice

OPOZORILA GORSKIH SLUŽB, DA NI PRIMERNO HODITI V GORE, NE ZALEŽEJO: V Posočju izgubljena planinca, pri Bohinju pohodnik…

Regional 09.08.2023
Nedavna ujma in vetrolomi so povzročila škodo tudi v gorskem svetu, zato Gorska reševalna zveza Slovenija poziva ljubitelje gora, da v tem času ni primerno zahajati v hribe, sploh pa naj se ne odpravljajo na prizadeta območja. Samo včeraj popoldne… »

Zaradi zdrsa planinec omahnil v smrt

Zurnal24 09.08.2023
Zdrsnil je 50 metrov s planinske poti. V gorah v bližini naselja Brod so gorski reševalci (GRS) Bohinj in dežurna ekipa za reševanje s posadko helikopterja letalske policijske enota v torek posredovali pri reševanju planinca, ki je zdrsnil 50 metrov… »

Planinec v Bohinju zdrsnil v smrt

SiolNET 09.08.2023
V gorah v bližini naselja Brod so gorski reševalci GRS Bohinj in dežurna ekipa za reševanje s posadko helikopterja letalske policijske enote v torek posredovali pri reševanju planinca, ki je zdrsnil 50 metrov s planinske poti in se smrtno… »

90-letniku v gorah zdrsnilo, padel v globino in umrl

Dnevnik 09.08.2023
Pri sestopu s težko dostopnega terena na območju Rudnice v občini Bohinj je včeraj popoldan 90-letnemu pohodniku na planinski poti zdrsnilo, padel je petdeset metrov v globino in umrl. Posredovali so gorski reševalci s policijskim helikopterjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem