Povezane novice

Brez Dončića poraz za 30 proti C-ekipi ZDA

SiolNET 12.08.2023
Po petkovem porazu s Španijo za 20 točk so slovenski košarkarji v Malagi igrali še z ZDA. Čeprav v njej ni največjih zvezdnikov, ta velja za enega od favoritov svetovnega prvenstva. To je bila zadnja pripravljalna tekma Slovenije na stari celini… »

Slovenija brez Luke Dončića nemočna proti NBA zvezdnikom

Zurnal24 12.08.2023
Košarkarji Slovenije so izgubili prijateljsko tekmo v okviru priprav na SP z ZDA z 62:92 (20:27, 31:47, 49:67). Slovenska košarkarska reprezentanca je na zvezdniškem turnirju v Malagi doživela drugi poraz. Brez Luke Dončića, ki je v petek proti… »

SLOVENCI DANES PROTI AMERIČANOM: A brez kapetana Dončića (FOTO)

Regional 12.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo drevi v Malagi pripravljalno tekmo proti Združenim državam Amerike odigrala brez prvega zvezdnika Luke Dončića, je na družbenih omrežjih sporočila Košarkarska zveza Slovenije (KZS). Kapetan izbrane vrste je… »

Slovenci brez Dončića niso bili kos (pre)hitrim Američanom

RTV Slovenija 12.08.2023
Slovenski košarkarji so na zadnji pripravljalni tekmi pred odhodom na Japonsko, kjer bodo igrali skupinski del svetovnega prvenstva, v Malagi klonili pred ZDA (92:62). Dvoboj je izpustil Luka Dončić. Na turnirju v Andaluziji je Slovenija tako doživela… »

Drevi proti Američanom brez Dončića

Dnevnik 12.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo drevi v Malagi pripravljalno tekmo proti Združenim državam Amerike odigrala brez prvega zvezdnika Luke Dončića, je na družbenih omrežjih sporočila Košarkarska zveza Slovenije (KZS). Kapetan izbrane vrste je… »

Luka Dončić izpušča spektakel z ZDA, to je razlog

Zurnal24 12.08.2023
Drevi proti Američanom brez Dončića. Slovenska košarkarska reprezentanca bo drevi v Malagi pripravljalno tekmo proti Združenim državam Amerike odigrala brez prvega zvezdnika Luke Dončića, je na družbenih omrežjih sporočila Košarkarska zveza… »

Šok! Katastrofa za dvoje izmed največjih slovenskih nasprotnikov

Zurnal24 12.08.2023
Dve ekipi, ki se bosta na prihajajočem svetovnem prvenstvu v košarki s Slovenijo borili za najvišja mesta, sta dva tedna pred začetkom prvenstva izvedeli katastrofalno novico. Košarkarska reprezentanca Grčije bo na bližnjem svetovnem prvenstvu na… »

Proti ZDA brez Dončića

Delo 12.08.2023
Kapetan izbrane vrste Slovenije je na petkovi tekmi proti Španiji prejel neugoden udarec. Slovenska košarkarska reprezentanca bo drevi v Malagi pripravljalno tekmo proti Združenim državam Amerike odigrala brez prvega zvezdnika Luke Dončića, je na… »

#video Visok poraz s Španijo, Dončić s 17 točkami

Dnevnik 12.08.2023
Košarkarji Slovenije so na prijateljskem turnirju v Malagi izgubili s Španijo z 79:99 (27:26, 41:51, 63:73). Slovenska košarkarska reprezentanca je odigrala peto prijateljsko tekmo v okviru priprav na svetovno prvenstvo v Aziji. Na turnirju v Malagi je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem