Povezane novice

Vesela družina Jana Oblaka

SiolNET 13.08.2023
Slovenski nogometni vratar Jan Oblak odšteva ure od začetka nove sezone španskega prvenstva, v katerega bo njegov Atletico Madrid vstopil v nedeljo. Škofjeločan je tik pred vrnitvijo v tekmovalni pogon delil prikupno fotografijo v družbi boljše… »

Še en udarec za Real, v nekaj dneh izgubil dva ključna moža

SiolNET 13.08.2023
Nova sezona se za španski nogometni klub Real Madrid ni začela najbolje. V razmaku nekaj dni sta se huje poškodovala dva ključna moža zasedbe Carla Ancelottija. V četrtek si je sprednjo križno vez strgal vratar Thibaut Courtois, na včerajšnji… »

Barca na prvi tekmi sezone neuspešno iskala pot v mrežo Getafeja

RTV Slovenija 13.08.2023
Neuspešno so nogometaši Barcelone začeli novo sezono. V uvodnem krogu La lige so le remizirali z Getafejem (0:0) in tako še četrtič zapored Coliseum Alfonso Perez zapustili brez zmage. V četrti minuti se je velika priložnost ponudila Juanmiju… »

Nesrečni začetek sezone, še ena huda poškodba

Zurnal24 13.08.2023
Še druga huda poškodba v nekaj dneh. Nova sezona se za Real Madrid ni začela najbolje. V razmaku nekaj dni sta se huje poškodovala dva ključna moža zasedbe Carla Ancelottija. V četrtek si je sprednjo križno vez strgal vratar Thibaut Courtois, na… »

Real Madrid v sezono vstopil z zmago na San Mamesu

RTV Slovenija 13.08.2023
Nogometaši madridskega Reala so na prvi uradni tekmi sezone slavili v Bilbau. V prvem krogu španskega prvenstva so Athletic ugnali z 2:0. Andrij Lunin je med vratnicama kraljevega kluba zamenjal Thibauta Courtoisa, ki se je pred dnevi težje… »

Baski spet nemočni proti kraljevemu klubu

Delo 13.08.2023
Real Madrid v prvem kolu nogometnega prvenstva na Pirenejskem polotoku v Bilbau z 2:0 ugnal Athletic. Real Madrid je v prvem kolu nove sezone španskega nogometnega prvenstva v Bilbau ugnal Athletic z 2:0. Za favorizirani kraljevi klub sta za zanesljiv… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem