Povezane novice

Hrvat v Atenah po drami končal sanje Dinama

SiolNET 15.08.2023
Danes je postal znan še zadnji udeleženec play-offa kvalifikacij za ligo prvakov. Atenski AEK je na povratni tekmi po dveh zadetkih v sodnikovem podaljšku z Dinamom remiziral z 2:2 in zahvaljujoč prednosti iz prve tekme (2:1) prišel do napredovanja… »

Icardi zagotovil zmago Galatasarayu, Olimpija tudi z igralcem več brez idej

RTV Slovenija 15.08.2023
Na povratni tekmi 3. predkroga Lige prvakov je Galatasaray premagal Olimpijo z 1:0. Turki so bili prejšnji teden v Stožicah boljši s 3:0. Zmaji so imeli zadnje pol ure igralca več, a jim ni uspelo izenačiti. Kapetanski trak je nosil Mustafa Nukić… »

Angležinje spravile v solze Avstralke

SiolNET 15.08.2023
Angleška ženska nogometna reprezentanca je v Sydneyju strla srca domačih ljubiteljev nogometa. "Levinje" so s 3:1 v drugem polfinalnem dvoboju svetovnega prvenstva v nogometu premagale Avstralijo (3:1) in se prvič v zgodovini uvrstile v sklepno… »

Olimpija se je na dostojen način poslovila od Lige prvakov

Zurnal24 15.08.2023
Olimpija pričakovano ostala brez lige prvakov. Nogometaši ljubljanske Olimpije so na povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Istanbulu izgubili proti Galatasarayu z 0:1 (0:1). Turki so se prebili v zadnji kvalifikacijski krog lige… »

Triler zadnjih minut pripadel Španiji

RTV Slovenija 15.08.2023
Nogometašice Španije so v Aucklandu v polfinalu svetovnega prvenstva premagale Švedsko z 2:1. Dolgo je kazalo na podaljške, nato pa so v zadnjih desetih minutah rednega dela padli kar trije zadetki. Španke so s tem dosegle svoj največji uspeh, saj… »

Zgodovinski trenutek Špank, bridke solze Švedinj

Delo 15.08.2023
Nogometašice s Pirenejskega polotoka so se prvič doslej prebile v veliki finale svetovnega prvenstva. Španske nogometašice so prve finalistke svetovnega prvenstva v Avstraliji in na Novi Zelandiji. V sila razburljivi končnici uvodne polfinalne tekme… »

V Istanbulu brez bele zastave, a tudi brez napak

Delo 15.08.2023
Drevi ob 20. uri se bosta v povratni tekmi 4. kola kvalifikacij za ligo prvakov pomerila Galatasaray in Olimpija. Turški prvak ima prednost s 3:0. Odprava slovenskega nogometnega prvaka Olimpije v Istanbulu že odšteva ure do povratne tekme 3. kola… »

Zagotovljen prenos tekme med Galatasarayjem in Olimpijo

Zurnal24 15.08.2023
Ljubitelje slovenskega nogometa je tokrat razveselila nacionalna televizija. Minuli teden so ljubitelji slovenskega nogometa ostali brez prenosa iz Turčije, ko sta se v kvalifikacijah za konferenčno ligo pomerila Fenerbahce in Maribor, tokrat pa bo… »

Olimpija danes upa na senzacijo v Istanbulu

Dnevnik 15.08.2023
Nogometaši Olimpije bodo danes ob 20. uri v turškem Istanbulu igrali povratno tekmo 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Na prvi tekmi v Stožicah je Galatasaray zmagal s 3:0, a v taboru slovenskih prvakov se pred drugo polovico slovensko-turškega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem