Povezane novice

Policija izdala kazni za izgrede v Ljudskem vrtu; NK Maribor: Dogodek je bil nepričakovan, sunkovit

RTV Slovenija 18.08.2023
Na četrtkovi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo v Mariboru med domačim klubom in Fenerbahčejem so se zgodili navijaški izgredi. Zaradi teh je policija izpraznila tribuno Ljudskega vrta s turškimi navijači. Kot so zapisali… »

Navijaški spopad v Mariboru: Evropsko tekmo zaznamovali izgredi

Dnevnik 18.08.2023
Po izpadu Maribora iz evropskih tekmovanj po tekmah proti Fenerbahčeju je bolj kot tekmovalni del zadnjega obračuna odmevalo dogajanje na tribunah, kjer so bili ogroženi tudi otroci. Turki s prstom kažejo na Mariborčane, ti trdijo, da so naredili… »

Po kaosu in izgredih so se oglasili iz Maribora

SiolNET 18.08.2023
Na četrtkovi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Mariboru med domačim klubom in Fenerbahčejem je prišlo do navijaških izgredov. Zaradi teh je policija izpraznila tribuno Ljudskega vrta s turškimi navijači. Policija je danes… »

Takšen račun je po divjanju v Ljudskem vrtu izdala policija

Zurnal24 18.08.2023
Izdanih več plačilnih nalogov, obravnavani dve kaznivi dejanji. Na četrtkovi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo v Mariboru med domačim klubom in Fenerbahçejem je prišlo do navijaških izgredov. Kot so zapisali mariborski… »

Kaos, ki je skazil spektakel v Mariboru in razhudil Turke. Kaj se je zgodilo?

SiolNET 18.08.2023
Povratna tekma 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo med Mariborom in Fenerbahčejem je minila v spektakularnem vzdušju. Obračun, na katerem ni manjkalo svetovno znanih nogometnih imen, si je ogledalo več kot 10 tisoč gledalcev, med njimi ni… »

Uradno: Celjani potrdili rekorden prestop

SiolNET 18.08.2023
Dan po napredovanju v play-off kvalifikacij za konferenčno ligo so pri NK Celje potrdili govorice zadnjih dni, da se Charles Chukwubuikem Ikwuemesi seli k italijanskemu prvoligašu Salernitano. Gre za rekorden prestop v zgodovini kluba iz knežjega… »

Turki za incident v Mariboru okrivili Slovence

Zurnal24 18.08.2023
Dvoboj med Mariborom in Fenerbahčejem je bil prekinjen zaradi vdora turških navijačev. Na tekmi tretjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo sta se v Ljudskem vrtu pomerila Maribor in turški velikan Fenerbahče, slednji je slavil s 3:0 in… »

Nova čarovnija Alberta Riere odmeva tudi v Evropi

SiolNET 18.08.2023
To ni več naključje. V prejšnji sezoni je Albert Riera Olimpijo popeljal do dvojne slovenske krone, zdaj mu gre odlično še s Celjani. Klub iz knežjega mesta, ki si lahko v finančnem smislu privošči več od tekmecev v 1. SNL, je popeljal do… »

Maribor po novem visokem porazu s Fenerjem končal evropske nastope

Dnevnik 18.08.2023
Nogometaši Maribora so na povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo danes na domačem terenu izgubili s turškim Fenerbahčejem z 0:3 (0:1). Turška ekipa je na prvi tekmi zmagala s 3:1 in si tako zagotovila zadnjo stopničko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem