Povezane novice

Celje po zmagi na derbiju na vrh, šok za Maribor

SiolNET 18.08.2023
V zadnjem dejanju petega kroga 1. SNL so nogometaši Celja v derbiju kroga z 2:1 ugnali Domžale in se zahvaljujoč boljši gol razliki prebili na vrh prvenstvene lestvice, kjer drugo mesto s prav tako desetimi točkami zaseda Maribor. Ta je na gostovanju… »

Zanesljiva zmaga Kopra v Spodnji Šiški

RTV Slovenija 18.08.2023
Koprčani so v 5. krogu Prve lige zanesljivo premagali Bravo (0:3), med strelce so se vpisali Timothe Nkada, Andraž Ruedl in Luka Vešner Tičić. Vodilni Maribor bo v nedeljo igral proti Rogaški, Olimpija v soboto gostuje pri Aluminiju. Koprčani so v… »

Kane debitiral z golom in podajo, Bayern slavil v Bremnu

Zurnal24 18.08.2023
Uvodna tekma nemške nogometne Bundeslige se je razpletla po pričakovanjih. Weserstadion v Bremnu je gostil prvo tekmo letošnje elitne Bundeslige, na kateri je domači Werder priznal premoč aktualnemu prvaku Bayernu (0:4). Takšen račun je po divjanju… »

Koprčani iz Šiške skočili na vrh lestvice

Delo 18.08.2023
V uvodni tekmi 5. kola Bravo na domačem igrišču brez moči proti koprski zasedbi, ki je zmagala tretjič v sezoni in je zdaj na 1. mestu izenačena z Mariborom. Nogometaši Kopra so na uvodni tekmi 5. kola domačega prvenstva v Ljubljani ugnali Bravo s… »

Koper zlahka vzel mero Šiškarjem

Zurnal24 18.08.2023
V Spodnji Šiški se je končala uvodna tekma petega kola nogometnega državnega prvenstva. Nogometaši Kopra so v uvodni tekmi 5. kola Prve lige Telemach premagali Bravo (0:3). Po dvoboju v Šiški so danes prepričljivo boljši Koprčani začasno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem