Povezane novice

Čeh ima s Stahlom zelo dober odnos: "Lepo rivalstvo, drug drugega potiskava naprej"

RTV Slovenija 22.08.2023
Najboljši metalci diska na svetovnem prvenstvu Šved Daniel Stahl, Slovenec Kristjan Čeh in Litovec Mykolas Alekna so na slavnostni podelitvi ponosno pozirali z medaljami okoli vratu. "Met čez 70 m, ki sem ga imel v zadnji seriji, bi na vsakem drugem… »

V lepo modro Donavo se je izlila srebrna Drava

Delo 22.08.2023
Kristjan Čeh na SP izgubil zlato v zadnjem metu finala v metu diska, v sredo odličje v Budimpešti lovi Tina Šutej. V nadaljevanju preberite: Kristjanu Čehu sta se na atletskem svetovnem prvenstvu v Budimpešti že nasmihala zlato odličje in obramba… »

Se bosta priganjala vse do svetovnega rekorda?

SiolNET 22.08.2023
Srebrni slovenski junak 19. svetovnega prvenstva v atletiki, ki je te dni v Budimpešti, Kristjan Čeh, je danes tudi na uradni slovesnosti pred nacionalnim atletskim stadionom prejel srebrno kolajno za drugo mesto, ki ga je osvojil v včerajšnjem… »

V kvalifikacijah poskrbela za malo drame, vseeno pa meri na medaljo

SiolNET 22.08.2023
Slovenska atletika je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti po zaslugi odličnega metalca diska Kristjana Čeha že proslavljala odličje, in to srebrno, naša najboljša skakalka ob palici Tina Šutej pa je odločena, da jutri tudi sama poskrbi za nov val… »

Ko je Kristjan Čeh vrgel dlje od njega, si je mislil: Prekleto ...

Delo 22.08.2023
Švedski šampion Daniel Ståhl je po zmagi v metu diska prek televizije poslal ljubezensko sporočilo svoji srčni izbranki, ki bo na SP tekmovala v soboto. Švedski atletski šampion Daniel Ståhl se je sinoči veselil še drugega naslova svetovnega… »

KRISTJAN ČEH NA SP OSVOJIL DRUGO MESTO: "Po tako dramatičnem finalu sem zadovoljen s srebrom" (FOTO, VIDEO)

Regional 22.08.2023
Kristjan Čeh je na 19. svetovnem prvenstvu v atletiki v Budimpešti branil naslov v metu diska, s predzadnjim metom tekme je s 70,02 m znova pripel na čelo, da ga je nato prehitel olimpijski zmagovalec Daniel Stahl. Šved mu je z 71,46 m odvzel tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem