Povezane novice

Lani so se naučili, da ne smejo popuščati na nobeni tekmi in proti nobenemu tekmecu

RTV Slovenija 25.08.2023
19. svetovno prvenstvo se je začelo, slovenski košarkarji pa so pripravljeni na prvi izziv, ki ga prinaša turnir – Venezuelo. "Vsako poletje opravimo dolge priprave. Vsi komaj čakamo, da se končno začnejo uradne tekme," je dejal Mike Tobey. Prvi… »

Pozor na Kanadčane! Razbili favorizirano evropsko ekipo.

SiolNET 25.08.2023
V Aziji se je začelo 19. svetovno prvenstvo v košarki. Na uvodni tekmi skupine E so Avstralci z 98:72 odpravili Fince. Ta skupina se bo v nadaljevanju križala s skupino F, v kateri nastopajo Slovenci. Ti imajo na Avstralce grenak olimpijski spomin, saj… »

Kanadski vihar v drugem polčasu odpihnil Francijo

RTV Slovenija 25.08.2023
Na uvodni dan svetovnega prvenstva v košarki, ki ga gosti Azija, je bil v središču pozornosti dvoboj Kanade in Francije v skupini H, ki se je končal z izjemno visoko zmago Kanade 95:65. Ob polčasu je bilo še precej izenačeno 43:40. Kanada je bila v… »

Eni glavnih favoritov osramočeni že na samem začetku

Zurnal24 25.08.2023
V štirih skupinah so odigrali uvodne tekme letošnjega svetovnega prvenstva v košarki. Osrednji dvoboj uvodnega dne se je odvil v Džakarti, kjer je Kanada premagala Francijo za kar 30 točk (95:65). Kanadčani so slavili po zaslugi odlične tretje… »

Pomočnik selektorja pred uvodno tekmo opozarja: Niso naivna ekipa #video

SiolNET 25.08.2023
Košarkarji Slovenije bodo v soboto ob 13.30 začeli nastope na 19. svetovnem prvenstvu na Okinavi. Njihov prvi tekmec bo Venezuela, ki si šteje v čast, da se je uvrstila na turnir 32 najboljših ekip na svetu. "Venezuela je ena najbolj izkušenih… »

Južnoameriški "gladiatorji" tvorijo najbolj borbeno reprezentanco prvenstva

RTV Slovenija 25.08.2023
"Venezuelo čaka lačna Slovenija z jasnim ciljem, po kaj smo prišli na prvenstvo," je pred uvodnim izzivom 19. košarkarskega svetovnega prvenstva dejal Luka Bassin, pomočnik selektorja v slovenski reprezentanci. V soboto ob 13.30 bodo slovenski… »

Avstralci pokazali svojo moč, Kanadčani razbili Francoze

Dnevnik 25.08.2023
Avstralski košarkarji so uspešno začeli svetovno prvenstvo, ki bo do 10. septembra potekalo na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. Zasedba iz dežele tam spodaj je z 98:72 ugnala Finsko in napravila velik korak k nastopu v drugem delu, kjer se… »

Odštevanja je konec, Slovenija je čakala kar devet let

SiolNET 25.08.2023
Čakanja je konec, ta petek ob deseti uri se bo začelo 19. svetovno prvenstvo, ki ga bodo gostili Filipini, Indonezija in Japonska. Slovenski košarkarji bodo prvo tekmo prvenstva odigrali v soboto ob 13.30 proti Venezueli, to bo njihov četrti nastop na… »

Kako ustaviti Luko Dončića? Prva rešitev je molitev.

RTV Slovenija 25.08.2023
Prva slovenska ovira na svetovnem prvenstvu je Venezuela. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili pred dvema letoma na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre. Dvoboj v Kaunasu je z lepo razliko dobila Slovenija. 98:70 je bil končni izid dvoboja, ki… »

Začetek za Slovenijo: Ne smemo jih podcenjevati

Zurnal24 25.08.2023
Slovenija na SP še ni izgubila uvodne tekme. Košarkarji Slovenije bodo v soboto ob 13.30 začeli nastope na 19. svetovnem prvenstvu na Okinavi. Njihov prvi tekmec bo Venezuela. Za Slovenijo je to četrto svetovno prvenstvo po Japonski 2006, Turčiji… »

GREMO, SLOVENIJA! Danes se prične boj za naslov svetovnega prvaka v košarki (FOTO, VIDEO)

Regional 25.08.2023
Danes se bo na Japonskem, Filipinih ter v Indoneziji začelo 19. svetovno prvenstvo v košarki. Slovenska izbrana vrsta z Luko Dončićem na čelu bo uvodno tekma igrala v soboto ob 13.30 proti Venezueli. Na svetovnem prvenstvu bo drugič v zgodovini… »

Trnova pot do četrtfinala − najverjetneje bodo morali pasti Avstralci ali Nemci

RTV Slovenija 25.08.2023
Slovenija ima na svetovnem prvenstvu na papirju eno izmed najlažjih skupin. V skupini F so njeni tekmeci Gruzija, Venezuela in Zelenortski otoki. V nadaljnje tekmovanje vodita prvi dve mesti, kar ne bi smela biti težava. A nato se začne zapletati. Pot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem