Povezane novice

Evenepoel: Sramota za Vuelto, toda cirkus se nadaljuje

Dnevnik 27.08.2023
Na dirki po Španiji je ekipni kronometer dobila nizozemska zasedba DSM-Firmenich, včerajšnjo drugo etapo pa Danec Andreas Kron (Lotto Dstny). Po dveh kaotičnih etapah v skupnem seštevku vodi Italijan Andrea Piccolo (EF Education). Padci, odstopi… »

Kron z napadom na Montjuicu do velike etapne zmage

RTV Slovenija 27.08.2023
Danec Andreas Kron (Lotto Dstny) je zmagovalec 2. etape letošnje Dirke po Španiji. S tem je postal 14. kolesar iz Danske, ki je dobil etapo na Vuelti. Primož Roglič je po padcu dirko končal v glavnini, bil je 97. Organizatorji Dirke po Španiji so… »

Po Rogličevem padcu akcija, s katero se niso vsi strinjali

SiolNET 27.08.2023
Druga etapa letošnje Dirke po Španiji je bila zaradi dežja izjemno zahtevna. Padci so se na vse bolj spolzkem cestišču začeli kopičiti že 60 kilometrov pred ciljem 182 kilometrov dolge etape od Mataroja do Barcelone, 30 kilometrov pred ciljem pa… »

Še ena kaotična etapa na Vuelti: zmaga Dancu, Roglič po padcu varno v cilju

SiolNET 27.08.2023
Zmagovalec kaotične druge etape 78. Dirke po Španiji je Danec Andreas Kron (Lotto Dstny), med favoriti danes ni prišlo do večjih razlik, tudi slovenski adut Primož Roglič (Jumbo-Visma), ki je na mokrem in spolzkem cestišču padel, je varno prispel… »

Spolzka druga etapa Kronu, zaradi nevtralizacije vodilni Piccolo

Dnevnik 27.08.2023
Danec Andreas Kron (Lotto Dstny) je zmagovalec kaotične druge etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Matara do Barcelone (181,8 km) je slavil, potem ko je bil najboljši po nevtralizaciji časov devet kilometrov pred ciljem. Majico vodilnega je… »

Roglič se je znašel na tleh, favoriti se niso potegovali za zmago

Zurnal24 27.08.2023
Druga etapa španske pentlje. Pred drugo etapo so organizatorji sporočili, da bodo v zaključku etape nevtralizirali čase pred vzponom na sloviti Montjuic v Barceloni, saj naj bi bili zadnji kilometri zaradi napovedane nevihte zelo težki, kolesarjem so… »

Na etapi zmešnjav je padel tudi Roglič (in predvsem sodniki UCI)

Delo 27.08.2023
Etapa, ki bi jo najraje že danes pozabili. Skrajšali so jo za 9 kilometrov in niso je skrajšali. Razume naj, kdor zmore. Dogovor pred startom je bil, da se start 2. etape zaradi vode na cesti premakne nekaj kilometrov naprej od začrtanega starta v… »

Mohorič do etapne zmage, a nezadovoljen z organizatorji

Zurnal24 27.08.2023
Mohoriču zadnja etapa, po nevtralizaciji skupno slavje Wellensu. Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec zadnje, pete etape dirke Renewi Tour, ki poteka na Nizozemskem in v Belgiji. Skupna zmaga je po nevtralizaciji v… »

Mohorič zmagovalec zadnje etape, dirka Wellensu

RTV Slovenija 27.08.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec zadnje etape letošnje Dirke po Beneluksu. Skupni zmagovalec je Belgijec Tim Wellens (UAE Emirates). Mohorič je prvi prečkal ciljno črto 187 km dolge etape od Riemsta do Bilzna… »

Matej Mohorič znova zablestel #video

SiolNET 27.08.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec zadnje, pete etape dirke Renewi Tour, ki poteka na Nizozemskem in v Belgiji. Skupna zmaga je po nevtralizaciji v zadnji etapi že pet kilometrov pred ciljem sicer 187,3 km dolge… »

Mohoriču zadnja etapa, po nevtralizaciji skupno slavje Wellensu

Dnevnik 27.08.2023
Slovenski kolesarski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec zadnje, pete etape dirke Renewi Tour, ki poteka na Nizozemskem in v Belgiji. Skupna zmaga je po nevtralizaciji v zadnji etapi že pet kilometrov pred ciljem sicer 187,3 km dolge… »

Vreme znova nagaja na Vuelti! Sprejeli so spremembo, ki se tiče tudi Primoža

Zurnal24 27.08.2023
Zaradi vremena bodo časi druge etape dirke po Španiji nevtralizirani na Montjuicu. Organizatorji kolesarske dirke po Španiji so zaradi slabe vremenske napovedi v izjavi za medije sporočili, da bodo čase v drugi etapi od Matara do Barcelone (181,8 km)… »

Ta posnetek razkriva pravi razlog, zakaj je Jumbo-Visma izgubila toliko časa

Zurnal24 27.08.2023
Jumbo-Visma na koncu niti ni izgubila preveliko časa v primerjavi z največjimi rivali, glede na to, kaj jo je doletelo med etapo. Kolesarska ekipa Jumbo-Visma je veljala za nespornega favorita prve etape letošnje dirke po Španiji, ekipnega kronometra… »

To danes čaka Rogliča! Zaključek etape kot ustvarjen za Primoža

Zurnal24 27.08.2023
V drugi etapi s ciljem v Barceloni tokrat brez teme in neregularnih razmer. Kolesarska dirka po Španiji se bo danes nadaljevala z drugo etapo od Matara do Barcelone (181,8 km), kjer se v zadnjih kilometrih obeta zanimiv boj za zmago. Kolesarji tokrat v… »

Novice dneva »

Vroče borzno polletje

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Uvodnik / Dovolj ekonomije

Mladina pred 5 urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem