Povezane novice

Slovenci na koncu zanesljivo do popolnega izkupička

SiolNET 30.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je vknjižila še svojo tretjo zmago na letošnjem svetovnem prvenstvu. Slovenci so na zadnji tekmi skupine F z 92:77 ugnali Zelenortske otoke in se tako s stoodstotnim izkupičkom podajajo v drugi del prvenstva. V… »

Luka Dončić po tretji zmagi navdušil s posebno gesto #video

SiolNET 30.08.2023
"Fantom sem dejal, da morajo v igro vstopiti s pravim odnosom in to je naloga, ki je niso povsem opravili," je po koncu tretje tekme svetovnega prvenstva dejal slovenski selektor Aleksander Sekulić, ki je kljub medlemu začetku slovenskih košarkarjev… »

Prepelič: Kemija je prava. Taka, kot je bila v Tokiu.

RTV Slovenija 30.08.2023
"Sem igralec, ki živi za košarko," pravi Klemen Prepelič, ki je ob Luki Dončiću do zdaj na Okinavi v slovenski reprezentanci pokazal največ in je bil statistično celo najboljši posameznik zadnjega obračuna proti Zelenortskim otokom. Z 18… »

Misli nemudoma preusmerili k Avstraliji

Dnevnik 30.08.2023
Po slabem prvem polčasu je slovenska košarkarska reprezentanca na zadnji tekmi prvega dela proti Zelenortskim otokom v drugem stvari postavila na svoje mesto in v drugi del tekmovanja nese tri zmage. Zdaj jo v petek ob 14.10 čaka Avstralija, v nedeljo… »

Ko Luka Dončić meče v prazno, vskočita bratranca Prepelič

Delo 30.08.2023
Slovenski košarkarji v drugi krog svetovnega prvenstva s tremi zmagami popotnice. V petek najprej z Avstralijo, v nedeljo še z Nemčijo. V nadaljevanju preberite: Pred tretjim nastopom na 19. svetovnem prvenstvu v košarki se je slovenski reprezentanci… »

Jasno opozorilo #video

SiolNET 30.08.2023
Slovenske košarkarje danes čaka zadnja tekma prvega dela svetovnega prvenstva. Slovenci se bodo ob 13.30 po dveh zmagah pomerili še z Zelenortskimi otoki. Čeprav si je zasedba Aleksandra Sekulića že zagotovila napredovanje, je tekma še kako… »

Selektor: V pripravi na tekmo mi to ni uspelo

Zurnal24 30.08.2023
Slovenija bo naslednjo tekmo odigrala v petek ob 14.10 po srednjeevropskem času. Košarkarji Slovenije so zabeležili še tretjo zmago v prvem delu svetovnega prvenstva na Japonskem. Premagali so Zelenortske otoke z 92:77, v petek ob 14.10 pa jih čaka… »

Fokus ni bil na ravni SP-ja, v petek pa bo treba odigrati najboljšo tekmo

RTV Slovenija 30.08.2023
Slovenski košarkarji na zadnjem obračunu skupinskega dela svetovnega prvenstva niso blesteli proti Zelenortskim otokom, toda najpomembnejše je, da ostajajo neporaženi in v drugi del nesejo poln izkupiček. Na koncu so slavili zmago z 92:77 in tudi na… »

Košarkarji Zelenortskih otokov so se izkazali za žilave tekmece

Delo 30.08.2023
Izbranci Aleksandra Sekulića so dosegli še tretjo zaporedno zmago na svetovnem prvenstvu v Aziji in se uvrstili v drugi del, čakata jih Nemčija in Avstralija. Slovenska moška košarkarska reprezentanca je tudi na svoji tretji tekmi na 19. svetovnem… »

Slovenci v drugem polčasu strli Zelenortčane

RTV Slovenija 30.08.2023
Slovenski košarkarji so dobili še tretjo tekmo predtekmovalne skupine letošnjega SP-ja. Na Okinavi so po pričakovanjih z 92:77 premagali Zelenortske otoke. Slovenija je bila v vlogi favorita, afriški kolektiv je bil na papirju slabši oziroma v… »

Slovenci lepo stopnjevali ritem in izpolnili zastavljeni cilj

Zurnal24 30.08.2023
Slovenski košarkarji so v tretji tekmi svetovnega prvenstva premagali Zelenortske otoke (92:77) in prvi del tekmovanja sklenili s popolnim izkupičkom (3-0). Če je bila prva polovica dvoboja precej izenačena, pa so Slovenci v drugem delu stopili na… »

Odgovor na Lukovo 'provokacijo': "Mislim, da to ne drži"

Zurnal24 30.08.2023
Košarkar madridskega Reala Edy Tavares dvomi v točnost trditev Luke Dončića. V tekmi tretjega kroga prvega dela košarkarskega svetovnega prvenstva med Slovenijo in Zelenortskimi otoki si bosta nasproti stala dva nekdanja soigralca pri kraljevem klubu… »

Italijanski selektor šokiral: Želel sem skočiti in se ubiti

SiolNET 30.08.2023
Košarkarji Italije so si v torek z zmago nad Filipini (90:83) vendarle zagotovili drugo mesto v skupini A in napredovanje v drugi del prvenstva. Po tekmi je z izjavo močno šokiral in presenetil italijanski selektor Gianmarco Pozzecco, ki je že znan po… »

Slovenci so si pošteno oddahnili, pred njimi pa že nov izziv

Zurnal24 30.08.2023
"Za nas je to ključna tekma prvenstva," pred obračunom z Zelenortskimi otoki sporočajo iz slovenskega tabora. Zmaga bi že pomenila 100-odstotni izkupiček v prvem delu tekmovanja in lepo popotnico za nadaljevanje. Razveseljiv je tudi podatek o stanju… »

Če Tavares ne bi verjel, da so Zelenortski otoki resna ekipa, ne bi bil tu

RTV Slovenija 30.08.2023
Tudi na svojem četrtem svetovnem prvenstvu se bodo slovenski košarkarji pomerili z afriško reprezentanco. Za konec skupinskega dela na Okinavi jih čakajo Zelenortski otoki. Srečanje bo ob 13.30, po Senegalu 2006, Tuniziji 2010 in Angoli 2014 pa… »

Dončić na vso moč tudi proti visokemu prijatelju Tavaresu

Delo 30.08.2023
Slovenski košarkarji za konec prvega dela svetovnega prvenstva danes z Zelenortskimi otoki. Za bogatejšo popotnico pred dvobojema z Nemci in Avstralci. V nadaljevanju preberite: V uvodnih dneh svetovnega prvenstva so se za slovenske košarkarje… »

Dojeli so, da jim bo brez prave obrambe težko

Dnevnik 30.08.2023
Na tretji tekmi prvega dela svetovnega prvenstva Slovenijo danes ob 13.30 čaka obračun z Zelenortskimi otoki. Kapetan Luka Dončić in soigralci bodo v drugem delu moči merili z Avstralijo in Nemčijo. Dan po prepričljivi zmagi na drugi tekmi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem