Povezane novice

Jumbo-Visma nagrajena za zanjo neznačilni napadalni pristop

Dnevnik 31.08.2023
Nizozemsko moštvo Jumbo-Visma je v šesti etapi kolesarske dirke po Španiji demonstriralo ekipno premoč nad tekmeci. Sepp Kuss je dobil zahtevno etapo, kapetana Primož Roglič in Jonas Vingegaard pa sta zlomila tekmece za skupno zmago. Šesta etapa… »

Kussu izjemna zmaga, Rogličevi v sedlu po popolni ofenzivi

Delo 31.08.2023
Jumbo Visma je v 6. etapi na glavo obrnila dirko. Remco Evenepoel ni mogel slediti skoku zasavskega asa. V nadaljevanju preberite: Pico del Buitre ne sodi med najbolj slovite kolesarske vzpone, a si že zasluži mesto med legendami Vuelte, čeprav ga je… »

Jumbo Visma s Kussom do zmage, z Rogličem do rahlega preplaha med favoriti

RTV Slovenija 31.08.2023
Šesta etapa Vuelte je s ciljnim vzponom na Javalambre premešala karte. Beg je uspel, zmagal je Sepp Kuss, odličen dan ekipe Jumbo Visma pa je zaokrožil uspešen napad Primoža Rogliča, s katerim je v težave spravil Evenepoela, ki je izgubil rdečo… »

Rogliču se je po izjemni predstavi smejalo: Noro, super dobro

SiolNET 31.08.2023
Na Dirki po Španiji brez drame ne gre. Že na uvodu smo videli številne padce in predčasna slovesa nekaterih kolesarjev, drama pa je bila tudi na zaključnem vzponu Pico del Buitre, kjer je slovenski šampion Primož Roglič pospešil in dosegel… »

Roglič in Vingegaard strla Remca, rdeča majica menja lastnika

Zurnal24 31.08.2023
Kolesarji Jumbo-Visme so postali veliki zmagovalci šeste etape dirke po Španiji. Američan Sepp Kuss (Jumbo-Visma) je dobil šesto etapo kolesarske dirke po Španiji od La Vall d'Uixe do observatorija Javalambre (183,1 km). Rdečo majico vodilnega je… »

Jumbo bomba na Vuelti! Dvajsetletni Lenny Martinez je v rdeči majici

Delo 31.08.2023
Infarktna etapa! Še posebej za mladega Martineza, ki je iz rdeče in bele majice slekel Remca Evenepoela. »Super good! Super good!« je v cilju izjavil Primož Roglič in dodal, da so izpolnili današnji načrt, ki so si ga zastavili pred etapo. Zmagali… »

Slavje v taboru Jumbo-Visme: Roglič onesposobil Remca, Kuss junak dneva

SiolNET 31.08.2023
Kakšen dan na Dirki po Španiji. Drama je bila na začetku, drama je bila na koncu. Veliki zmagovalci dneva so postali v taboru Jumbo-Visme. Sepp Kuss je osvojil etapo, Primož Roglič in Jonas Vingegaard pa sta Remcu Evenepoelu na zaključnem vzponu… »

Evenepoel bo pogledoval proti Vingegaardu. Je to priložnost za Rogliča?

SiolNET 31.08.2023
Belgijski kolesar Remco Evenepoel, ki je včeraj za šest sekund povečal vodstvo v skupnem seštevku Dirke po Španiji in ima zdaj pred prvim zasledovalcem Enricom Masom 11 sekund naskoka, pred Jonasom Vingegaardom 37, pred Primožem Rogličem pa 43… »

Izjemna priložnost za Rogliča, Remco na preizkušnji

Zurnal24 31.08.2023
Na kolesarski dirki po Španiji bo danes na sporedu šesta etapa, ki prinaša drugi gorski zaključek. Na trasi od La Vall d'Uixoja do Pica del Buitre oziroma observatorija Javalambre (183,1 km) bo med glavnimi favoriti tudi slovenski as Primož Roglič… »

Novice dneva »

»Skrajna desnica je pred pragom moči«

Mladina pred eno uroše 1 povezana

Tanja Žagar zbolela za rakom dojke

Dnevnik pred tremi uramiše 3 povezane

Usoda morilca Sebastiena Abramova je zapečatena

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem