Povezane novice

Molanu sprint pred petkovim vrhuncem drugega tedna

Dnevnik 07.09.2023
Kolumbijec Juan Sebastian Molano je dobil ciljni sprint tranzitne 12. etape kolesarske dirke po Španiji. Primož Roglič je pridobil štiri sekunde. Kolesarji na 78. dirki po Španiji so prevozili 150,6 kilometra ravnine od Zaragoze do Ovlege… »

Primož Roglič nabiral sekunde pred bojem na Tourmaletu

Delo 07.09.2023
Slovenski as z 2. mestom na letečem cilju zmanjšal zaostanek za rdečo majico. Kandidate za končno zmago čaka kraljevska etapa v Pirenejih. V nadaljevanju preberite: Kolumbijec Juan Molano je ekipi UAE prikolesaril zmago v šprintu 12. etape Vuelte… »

Kuss hvaležen Rogliču, ki je poskrbel za navdušenje

SiolNET 07.09.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič dobro vrti pedale na dirki po Španiji, kar je pokazal tudi v 12. etapi, ki je imela šprinterski predznak. Na letečem cilju mu je uspel podvig in je prišprintal do štirih bonifikacijskih sekund ter tako pridobil nekaj… »

Roglič tekmecem tokrat vzel štiri sekunde

Zurnal24 07.09.2023
Kolumbijec Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates) je zmagovalec 12. etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Zaragoze do Olvege (150,6 km) je bil najboljši v sprintu glavnine. Slovenski as Primož Roglič je na vmesnem cilju 19 km pred koncem… »

Roglič o bonusu štirih sekund: "Tega nisem načrtoval"

RTV Slovenija 07.09.2023
Kolumbijec Juan Sebastian Molano (UAE Emirates) je dobil 12. etapo Dirke po Španiji, ki je karavano vodila od Olvege do Zaragoze. Šlo je za popolnoma ravninsko etapo, po kateri je lahko zelo zadovoljen tudi Primož Roglič (Jumbo Visma). Približno 19… »

Roglič med junaki šprinterske etape

SiolNET 07.09.2023
Na Dirki po Španiji je bila na sporedu šprinterska etapa od Olvege do Zaragoze, ki jo je v ciljnem šprintu dobil član UAE Emirates Juan Sebastian Molano. V središču pozornosti je bil tudi Primož Roglič, ki se je odločil za šprint na letečem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem