Povezane novice

Nemci so jo zagodli Srbom, Schröder MVP tekmovanja

SiolNET 10.09.2023
Košarkarji Nemčije so v dramatičnem finalu svetovnega prvenstva v Manili premagali Srbijo (83:77) in se prvič v zgodovini povzpeli na svetovni vrh. Pri Nemcih je v napadu najbolj izstopal Dennis Schröder (28 točk), ki je bil izbran za MVP igralca… »

Slovenija navdušila in skočila na prvo mesto, šov Mitrovića

SiolNET 10.09.2023
Kvalifikacije za Euro 2024 so se prevesile v drugo polovico. Slovenija je v San Marinu upravičila vlogo favorita, najslabšo reprezentanco na svetu je, čeprav zaradi poškodbe ni mogla računati na Benjamina Šeška, odpravila s 4:0 in v skupini H… »

Dončić po koncu SP doživel izjemno čast

SiolNET 10.09.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je doživel novo izjemno čast. Izbran je bil v najboljšo peterko letošnjega svetovnega prvenstva, v elitni druščini pa so mu delali družbo znanci iz lige NBA. Štiriindvajsetletni Ljubljančan je bil… »

Slovenija s štirimi goli na vrh skupine!

Zurnal24 10.09.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je z zmago skočila na prvo mesto. Nogometaši Slovenije so v Serravalleju pričakovano premagali San Marino (0:4) in se po šestih kolih zavihteli na vrh skupine H, zdaj imajo 13 točk. Toliko jih ima tudi Danska, ki je… »

Misija San Marino opravljena: visoka zmaga in zanesljive tri točke

Delo 10.09.2023
Slovenski nogometaši so prepričljivo dobili tekmo v San Marinu, slavili so s 4:0. Tokrat je izstopal Žan Karničnik z golom in dvema asistencama. Nedeljski nogometni večer v San Marinu se je odvijal točno tako, kot so si v slovenskem taboru želeli… »

Slovenija se je zavihtela na vrh skupine

Dnevnik 10.09.2023
V šestem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v nogometu je Slovenija z učinkovito igro v gosteh premagala San Marino s 4:0 in je skupaj z Dansko na vrhu skupine H. Le točko zaostajata Finska in Kazahstan, kar je obet za dramatične štiri tekme… »

Bivši napadalec Mure potopil Poljake, drama v Podgorici

Zurnal24 10.09.2023
Po Evropi so se igrale tekme 6. kola kvalifikacij za Euro 2024. V skupini B, kjer je prvo mesto praktično že oddano Franciji, je Grčija pričakovano gladko ugnala Gibraltar (5:0). V prvem polčasu sta za domačine zadela Dimitrios Pelkas in… »

San Marino odpravili s precej več navdiha kot marca v Stožicah

RTV Slovenija 10.09.2023
Slovenija je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 uspešno opravila gostovanje v San Marinu in s po dvema goloma v vsakem polčasu zmagala z 0:4, s tem pa je na lestvici skupine H pred zadnjimi štirimi tekmami na vrhu skupaj z Dansko. Selektor… »

Sedem prav posebnih slovenskih žrtev

SiolNET 10.09.2023
To je nenavadna druščina sedmih nogometnih reprezentanc. Dve prihajata iz Evrope, a iz tako majhne državice, da ju je težko najti na zemljevidu. Dve sta doma na Arabskem polotoku, preostale tri pa v Afriki, Severni Ameriki in Oceaniji, čeprav ta že… »

Nemci prvič do naslova, Kanadi po podaljšku bron

RTV Slovenija 10.09.2023
Nemčija je prvič svetovni prvak v košarki. V kakovostnem in privlačnem finalu je v Manili s 83:77 premagala Srbijo, ki je po tretji četrtini zaostajala za 12 točk in ni bila več sposobna preobrata. Najboljši strelec je bil Dennis Schröder z 28… »

Nemčija svetovni prvak, Luka Dončić v najboljši peterki

Dnevnik 10.09.2023
V velikem finalu košarkarskega svetovnega prvenstva je Nemčija ugnala Srbijo in prvič postala prvak. Na tekmi za tretje mesto je Kanada po podaljšku porazila ZDA. Svetovno prvenstvo v košarki se je zaključilo na spektakularen način. V izjemnem… »

Matjaž Kek vročega slovenskega aduta pustil na klopi

Zurnal24 10.09.2023
Slovenski selektor je malce presenetil z začetno postavo. Nogometaši Slovenije so se v nedeljo zvečer v okviru 6. kola skupine H v kvalifikacijah za Euro 2024 zoperstavili San Marinu. Četa Matjaža Keka je bila pred srečanjem na Apeninskem polotoku v… »

Spomin na usodno srečanje, Srbi z mislimi že drugje

SiolNET 10.09.2023
Košarkarji Nemčije so prišli do svojega prvega naslova svetovnih prvakov, potem ko so v finalu s 83:77 ugnali Srbijo. Zasedba Gordona Herberta je kot edina reprezentanca na prvenstvu dobila vseh osem tekem in se zasluženo veselila naslova najboljših… »

Nemci brez poraza prvič na svetovnem prestolu, Dennis Schröder MVP

Delo 10.09.2023
V finalu so pod vodstvom najboljšega igralca prvenstva ugnali Srbijo in drugič osvojili kolajno na SP. Luka Dončić prvi strelec in član elitne peterke. Na svetovnem prvenstvu 2019 so nemški košarkarji zasedli šele 18. mesto, letos so svojo nalogo… »

Izbrali najboljšo peterko SP, tako jo je odnesel Dončić

Zurnal24 10.09.2023
Po koncu svetovnega prvenstva so izbrali najboljše posameznike turnirja. Košarkarji Nemčije so po zmagi nad Srbijo (83:77) prvič v svoji zgodovini postali svetovni prvaki v košarki. Bron so po zmagi nad ZDA osvojili Kanadčani. Takoj po koncu finala… »

Nov velik udarec za Američane: "To res boli."

SiolNET 10.09.2023
Košarkarji Kanade so v tekmi za tretje mesto po pravi drami in podaljšku s 127:188 ugnali reprezentanco ZDA in se razveselili svojega prvega odličja na svetovnih prvenstvih, Američani pa so že drugo prvenstvo končali brez odličja. "Dali smo vse od… »

Nemci imeli zlato že v rokah, nato pa velika drama

Zurnal24 10.09.2023
V Manili je bil odigran veliki finale košarkarskega svetovnega prvenstva. Košarkarji Nemčije so po zmagi nad Srbijo (83:77) prvič v zgodovini osvojili naslov svetovnega prvaka. V tekmi za bron je Kanada dopoldne premagala Združene države Amerike… »

Niti čudežni met Bridgesa ni rešil ZDA, kolajna odhaja v Kanado

Delo 10.09.2023
Mikal Bridges je z izvrstno trojko izsilil podaljšek na tekmi za bron, v katerem so bili Kanadčani boljši in osvojili so svoje prvo odličje na SP. Marsikdo je pred začetkom prvenstva pričakoval dvoboj Kanade in ZDA v finalu, po razočaranjih v… »

Kakšna blamaža ZDA! Prvi favoriti celo ostali brez medalje

Zurnal24 10.09.2023
Košarkarji Kanade so v tekmi za tretje mesto na svetovnem prvenstvu v Manili po podaljšku premagali ZDA s 127:118 (34:25, 58:56, 91:82). Kanada je osvojila prvo medaljo na svetovnih prvenstvih. Prvič v zgodovini SP je premagala Američane, ki so na… »

Prvi mož slovenske košarke odgovoril na najbolj vroče vprašanje ta hip #video

SiolNET 10.09.2023
Po koncu svetovnega prvenstva, na katerem je Slovenija osvojila sedmo mesto, je pred predstavnike sedme sile v Manili stopil predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec, ki je med drugim spregovoril o oceni prvenstva, prihodnosti Aleksandra… »

Odlike, ki Luko Dončića že zdaj postavljajo med nesmrtne

RTV Slovenija 10.09.2023
Luka Dončić je s povprečjem 27 točk na tekmo najboljši strelec 19. svetovnega prvenstva. 24-letni Ljubljančan je prvič zaigral na SP-ju, prvič pa je bil v vlogi kapetana slovenske reprezentance. Štirje Slovenci so pod zastavo nekdanje skupne… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 5 uramiše 11 povezanih

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 7 uramiše 3 povezane

Drama na vlaku: 46-letnik z nožem po roki porezal mladoletnika

Necenzurirano pred tremi uramiše 4 povezane

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 8 uramiše 2 povezani

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred 8 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem