Povezane novice

Španci spet zabijali kot v transu, Primož Gliha izgubil v Bukarešti

SiolNET 12.09.2023
Slovenski trener Primož Gliha je s Kosovom izgubil kvalifikacijsko srečanje v Romunijo (0:2), ki se je zaradi navijaških incidentov zavleklo za slabo uro. Novopečeni selektor Italije Luciano Spalletti je pozdravil svojo prvo zmago z Azzurri, na San… »

Nemci premagali Francoze, Katanec remiziral z Mehičani

SiolNET 12.09.2023
Nogometaši Nemčije so v Dortmundu v prijateljski tekmi premagali Francijo (2:1) in s tem prekinili niz skromnih rezultatov, zaradi katerih je Hansi Flick pred dnevi ostal brez službe. Na selektorskem položaju ga je začasno nadomestil športni… »

Nečedne igrice Juventusa? Legendarni Italijan se je odločil za tožbo.

SiolNET 12.09.2023
Italijanski nogometaš Leonardo Bonucci je poleti kot prost igralec sklenil pogodbo z berlinskim Unionom. Juventus je zapustil z grenkim priokusom, saj mu trener Massimiliano Allegri ni pustil trenirati s prvo ekipo. 36-letni branilec, ki je za Juventus v… »

Argentina navdušila brez Messija, Brazilija do zmage v zadnji minuti

SiolNET 12.09.2023
Svetovni prvak Argentina nadaljuje zmagoviti niz v kvalifikacijah za SP 2026. Gavči so v gosteh, čeprav so nastopili brez kapetana in strelskega rekorderja Lionela Messija, zmagali s prepričljivih 3:0. Po dveh krogih ima stoodstotni izkupiček tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem