Povezane novice

Arsenal boljši od Evertona, Man City in Liverpool sta se igrala z ognjem, Chelsea le do točke

SiolNET 16.09.2023
Po reprezentančnem premoru je spet pestro tudi na Otoku. Chelsea je danes brez golov remiziral na gostovanju pri Bournemouthu, drugi londonski velikan Arsenal pa je zmagala na gostovanju pri Evertonu. V soboto sta Liverpool in Manchester City po… »

Barcelona Realu vrgla rokavico, Madridčani odgovorili z zmago, Oblak trpel

SiolNET 16.09.2023
V petem krogu španskega prvenstva je Real Madrid nadaljeval stoodstotni niz in z 2:1 premagal Real Sociedad. Branilec naslova Barcelona je v soboto gostil Betis iz Seville. Katalonci so se veselili visoke zmage s 5:0. Madridski Atletico, ki se je do tega… »

Inter s petardo zagospodaril Milanu, danes na delu slovenski legionarji

SiolNET 16.09.2023
V četrtem krogu italijanskega prvenstva bodo danes med drugim na delu slovenski legionarji. Sobota je minila v znamenju mestnega derbija, znamenitega Derbyja della Madonnina med Interjem in Milanom, ki je napolnil San Siro. Velike zmage s kar 5:1 so se… »

Oblakov Atletico s tremi žogami v mreži praznih rok iz Valencie

Delo 16.09.2023
V 5. kolu španskega nogometnega prvenstva Barcelona po zmagi nad Betisom na vrhu pred Realom. Nogometaši Valencie so v 5. kolu španskega prvenstva premagali Atletico iz Madrida s 3:0. Netopirji so po tretji zmagi napredovali na peto mesto, zasedba… »

Visoka zmaga Interja na mestnem derbiju

Delo 16.09.2023
V 4. kolu italijanskega nogometnega prvenstva večni derbi črno-modrim. Nogometaši v italijanski ligi so začeli 4. kolo. Mestni derbi med Milanom in Interjem je pripadel slednjemu s 5:1. Pred tem je torinski Juventus s 3:1 odpravil Lazio. Inter je pred… »

Že 49 let ni bil Milan tako potolčen na derbiju z Interjem

RTV Slovenija 16.09.2023
Do četrtega kroga italijanskega prvenstva sta imela oba milanska velikana stoodstotni izkupiček in sta zasedala vrh lestvice. A na vročem mestnem derbiju je zares igral le Inter in s kar 5:1 premagal sosede z druge strani stadiona. Henrik Mhitarjan je… »

Šeškov in Kamplov Leipzig pod vrh

Delo 16.09.2023
V 4. kolu nemškega nogometnega prvenstva uspešen »slovenski« vzhodnonemški klub. Slovenska nogometaša Benjamin Šeško in Kevin Kampl sta z Leipzigom v 4. kolu nemškega prvenstva slavila tretjo zmago. Leipzig je bil doma s 3:0 boljši od Augsburga… »

London ni dorasel Manchestru

Delo 16.09.2023
V 5. kolu angleškega nogometnega prvenstva ManCity, Tottenham in Liverpool z zasukom do točk. Vodilne ekipe angleškega nogometnega prvenstva, Manchester City, Tottenham in Liverpool, so tudi v 5. kolu prišle do novih treh točk. Vse z nekaj težavami… »

Man City, Liverpool in Tottenham po preobratih ostajajo neporaženi

RTV Slovenija 16.09.2023
Nogometaši Liverpoola so z imenitno predstavo v drugem polčasu strli Wolverhampton v gosteh (1:3) in po petih krogih angleške Premier league ostajajo še neporaženi. Zmagala sta tudi Manchester City in Tottenham, medtem ko so rdeči vragi (znova)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem