Povezane novice

Kakšen večer! Prvenec Šeška, velika čast za Kampla, Oblak ob zmago v zadnjih sekundah.

SiolNET 19.09.2023
Začela se je nova sezona nogometne lige prvakov. Uvodni dan so bili na delu vsi trije slovenski predstavniki. RB Leipzig je s Kevinom Kamplom, ki je nosil kapetanski trak in prispeval podajo, ter Benjaminom Šeškom, ki je postavil končni rezultat in… »

Leipzig s tremi goli do treh točk, Kampl podal za 2:1, Šeško postavil izid tekme

RTV Slovenija 19.09.2023
S tekmama Milan − Newcastle in Young Boys − Leipzig se je začela nova sezona Lige prvakov. Gledalci na San Siru niso videli golov, Nemci pa so v Bernu zmagali s 3:1, zadnji gol je dosegel Benjamin Šeško. Rdeči biki so povedli že v prvi resni… »

Benjaminu Šešku je uspelo! Padel je rekord Leipziga.

SiolNET 19.09.2023
Josip Iličić, ki bo pri Mariboru do nadaljnjega treniral po samostojnem programu, je svoj zadnji zadetek v ligi prvakov dosegel leta 2021 proti Manchester Unitedu, nato pa je morala Slovenija na novega strelskega junaka v tekmovanju vseh tekmovanj… »

Benjamin Šeško deveti Slovenec z zadetkom v ligi prvakov

Dnevnik 19.09.2023
Aktualni zmagovalci lige prvakov, nogometaši Manchester Ciytja, so se morali krepko potruditi za zmago v uvodnem krogu nove sezone elitnega evropskega klubskega tekmovanja. Po zaostanku 0:1 ob polčasu so premagali Crveno zvezdo s 3:1. Beograjčani so na… »

Benjamin Šeško zablestel že na premieri

Delo 19.09.2023
Ob uvodu v ligo prvakov Leipzig zmagal v Bernu, med strelci pa tudi mladi slovenski zvezdnik. Atletico z Janom Oblakom v Rimu tik pred koncem ob zmago. Uvod pisanega sredinega sporeda v ligi prvakov je pripadel dvema prizoriščema, v Milanu in Bernu… »

Izjemni Šeško zabil tudi v ligi prvakov in postavil klubski rekord

Zurnal24 19.09.2023
Benjamin Šeško je postal še deveti Slovenec z zadetkom v ligi prvakov. Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Šeško je postal deveti Slovenec, ki se je v skupinskem delu lige prvakov vpisal med strelce. V uvodnem krogu nove sezone je danes za… »

Spektakel se začenja: Šeško bi tresel mreže, Oblak ima raje, kadar mirujejo

Delo 19.09.2023
Nocoj štart lige prvakov, Atletico bo gostoval pri Laziu, Leipzig pri mladih fantih iz Berna. Enrique se noče obremenjevati z Evropo. Newcastle v Milanu. V nadaljevanju preberite? Sto in en dan od finala v Istanbulu, kjer je Manchester City z golom… »

Vinčić z Oblakom v Rimu, predsednik Mijatović v Parizu

Delo 19.09.2023
Drevi bo oživela Uefina liga prvakov, najmočnejše nogometno tekmovanje na svetu, aktivni bodo tudi številni Slovenci. Drevi bo oživela Uefina liga prvakov, najmočnejše nogometno tekmovanje na svetu. Del prvega kola bo tudi nekaj slovenskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem