Povezane novice

Slovenci na krilih Šeška preskočili Finsko, Danska boljša od Kazahstana

SiolNET 14.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na nadvse pomembni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo v razprodanih Stožicah s 3:0 premagala Finsko. Kekova zasedba se je Fincem tako maščevala za junijski poraz v Helsinkih (0:2), ob tem pa naredila pomemben… »

Matjažu Keku lahko uspe nekaj, kar ni Sloveniji še nikoli

SiolNET 14.10.2023
Najboljše nogometaše, kar jih po mnenju Matjaža Keka premore Slovenija, čaka danes zahteven izziv. V kvalifikacijah za Euro 2024 se bodo pomerili s Finsko, reprezentanco, s katero so se pomerili že trikrat, a vselej ostali brez zmage. Slovenija je… »

Slovenska rapsodija v Stožicah, delirij na tribunah, Euro 2024 še korak bližje!

SiolNET 14.10.2023
Že pred srečanjem se je v Stožicah čutila posebna energija. Kot da je to ta večer, na katerem želi Kekova četa dokončno odpraviti vse dvome v njene zmožnosti in s pomočjo polnih tribun dokazati, kako si zasluži druženje z evropsko elito v… »

Slovenija visoko ugnala Finsko, uvrstitev na Euro je vse bolj oprijemljiva!

RTV Slovenija 14.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v razprodanih Stožicah premagala Finsko s 3:0 in po sedmih krogih kvalifikacij za Euro 2024 ostaja na vrhu skupine H, uvrstitev v Nemčijo je vse bližje! Ključen član tokratne zmage – že pete v tem ciklusu –… »

Kek ne želi, da se zaustavijo, hkrati pomirja navijače glede Šeška

SiolNET 14.10.2023
Vse bližje je slovenska nogometna reprezentanca, da ponovi podvig iz leta 2000, ko se je uvrstila na zgodovinsko evropsko prvenstvo. Po zmagi proti Finski s 3:0 se vrata v Nemčijo, ki bo gostila prihodnji nogometni spektakel, rahlo že odpirajo, a… »

Šeško in Šporar zrežirala zmago, Janža postavil piko na i

Zurnal24 14.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah s 3:0 ugnala Finsko ter tako vpisala še 16. točko v kvalifikacijskem ciklusu za Euro 2024. S tem se je Finski maščevala za edini poraz v tem ciklusu. Tekma se je za Slovence v nabito polnih Stožicah… »

Prepričljiva igra in dva Šeškova gola za veliko slovensko zmago

Delo 14.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na ključni tekmi v Stožicah premagala Finsko s kar 3:0. Dvakrat je zadel Beni Šeško, piko na i je postavil Erik Janža. Nogometni večer v Stožicah bi se težko razpletel bolje. Slovenija je prikazala eno… »

#foto Veličastna zmaga proti Finski v režiji naveze Šeško - Šporar

Dnevnik 14.10.2023
V derbiju skupine H v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo je Slovenija po spektakularni predstavi v razprodanih Stožicah premagala Finsko z 3:0 in se ji oddolžila za poraz v Helsinkih 0:2. Junak izjemne slovenske zmage je bil Benjamin Šeško z dvema… »

Slovenci le o zmagi: Matjaž Kek nad Fince z vsemi topovi

Delo 14.10.2023
Največji štadion pri nas prizorišče ključne tekme Slovenije v boju za nastop na euru 2024. Šeško: Zabil bom gol. V nadaljevanju preberite: Napočil je dan za prvo »tekmo leta«, kot so današnji (18) spopad med Slovenijo in Finsko označili… »

Priprave pred ključno tekmo s Finsko: Igranje namiznega tenisa in kart za moštveni duh

Dnevnik 14.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo drevi ob 18. uri v Stožicah začela tekmo leta s Finsko. Slovenska nogometna reprezentanca, ki nima težav s poškodbami, z zvrhano mero optimizma pričakuje današnjo… »

Evforija, velika pričakovanja in selektorjev optimizem

RTV Slovenija 14.10.2023
Nogometna Slovenija bo drevi dihala z reprezentanco, ki bo v kvalifikacijah za EP 2024 v Stožicah igrala tekmo za biti ali ne biti proti Finski. Matjaž Kek je omenjal žgečkanje, Jure Balkovec metuljčke, na trnih bo tudi 15.000 gledalcev na tribunah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem