Povezane novice

Zmaga, a preplah za PSG, Monaco drži prvo mesto

SiolNET 20.10.2023
V prvi francoski ligi sta prvo tekmo devetega kroga v petek odigrala klub slovenskega trenerja Luke Elsnerja Le Havre in razočaranje dosedanjega dela sezone Lens. Golov nismo videli, razšli so se z delitvijo točk (0:0). V soboto popoldne je zanesljivo… »

Celovec v stremi goli v manj kot treh minutah odločil zmagovalca

SiolNET 20.10.2023
Hokejisti HK SŽ Olimpija so po visoki nedeljski zmagi nad Asiagom (5:0) v petek gostovali pri Celovcu, za katerega igra Jan Muršak, njegov član je tudi Luka Gomboc. Ljubljančanom gre v gosteh odlično, kjer so zbrali vseh pet zmag, a tokrat je bil KAC… »

Helios je za četrto zmago pošteno garal

SiolNET 20.10.2023
Z obračunom Krke in Ilirije se je že v sredo začel četrti krog lige Nova KBM. Krka je zmagala z 79:66 in ostaja stoodstotna na domači sceni. Tekma v Novem mestu je postregla tudi z bratskim spopadom, saj sta na nasprotnih bregovih stala Jurij Macura… »

Celovški oreh za Olimpijo vendarle pretrd

Delo 20.10.2023
Ljubljanski hokejisti so v 13. nastopu sezone za točke razširjene avstrijske lige izgubili na Koroškem z 0:4. V nedeljo doma proti Bolzanu. Hokejisti SŽ Olimpije niso bili kos zahtevnemu izzivu podviga na vselej vročem celovškem ledu. Več kot… »

KAC v manj kot treh minutah ob koncu druge tretjine napolnil mrežo Olimpije

RTV Slovenija 20.10.2023
Hokejisti KAC-a so v 13. krogu Lige IceHL odpravili SŽ Olimpijo s 4:0. Zmaji so se dobro upirali do 37. minute, potem pa so v manj kot treh minutah prejeli tri zadetke. Ljubljančani so doživeli drugi poraz na gostovanjih v letošnji sezoni, neuspešni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem