Povezane novice

Šeškovi se niso ustrašili navijačev Zvezde. Oblak dobil prva dva gola.

SiolNET 25.10.2023
V sredo so v nogometni ligi prvakov igrali vsi trije Slovenci. Jan Oblak je bil v golu Atletica premagan dvakrat, tekma s Celticom v skupini E se je tako končala z 2:2. Kevin Kampl in Benjamin Šeško, ki je vstopil v 82. minuti, sta se z Leipzigom… »

Šešku ob zmagi Leipziga le drobtinice, Haaland prekinil strelski post, PSG nadigral Milan

RTV Slovenija 25.10.2023
Osrednja tekma srednega večera v Ligi prvakov je bil dvoboj v skupini F med PSG-jem in Milanom, ki se je končal z zmago gostiteljev s 3:0. Benjamin Šeško in Kevin Kampl sta se z Leipzigom veselila treh točk proti Crveni zvezdi, bilo je 3:1. Šeško… »

Leipzig prekosil Crveno zvezdo, Atletico do točke v Glasgowu

Delo 25.10.2023
Kevin Kampl je igral celo tekmo, Benjamin Šeško je v igro vstopil v 82. minuti, Jan Oblak je prejel dva gola. Nogometaši Leipziga so v tretjem kolu lige prvakov na domačem igrišču premagali Crveno zvezdo s 3:1. Kevin Kampl je igral celo tekmo za… »

Veličastno! Oblaka povzdignili med največje legende.

SiolNET 25.10.2023
Nov dokaz tega, kako mogočno kariero ima Jan Oblak in kakšen status uživa v očeh svetovne nogometne javnosti, ponuja anketa o najboljših vratarjih vseh časov. Opravil jo je angleški spletni portal Givemesport, kapetan slovenske reprezentance in… »

Ste videli, kaj uspeva vročemu Ronaldu? To sta bili pravi mojstrovini. #video

SiolNET 25.10.2023
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo še zdaleč ni rekel zadnje v nogometu! Čeprav se bliža 39. letu, je vstopil v izjemno obdobje, v katerem zabija kot za stavo tako za reprezentanco kot tudi svoj klub. V torek je tako blestel na dvoboju… »

Stavniška afera je premešala karte v napeti skupini smrti

Delo 25.10.2023
V skupini F v ligi prvakov bo v lovu za 1/8 finala dragocena vsaka točka. Jan Oblak v Glasgowu, Benjamin Šeško in Kevin Kampl gostita Crveno zvezdo. V nadaljevanju preberite: Italijani znova pretresajo nogometni svet, tokrat s stavniškim škandalom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem