Povezane novice

"Težava vlade ni v strukturi, ampak v načinu, kako deluje"; Janša: Le zamenjava Goloba ne bo rešitev

RTV Slovenija 26.10.2023
Koalicijski partnerici SD in Levica sta nezadovoljni z načinom delovanja vlade. V SD-ju poudarjajo, da so zanje pritiski na policijo nesprejemljivi. Tudi v Levici menijo, da število ministrstev trenutno ni največja težava te vlade. Vodja poslanske… »

Čaleta o operativno-taktičnih razlogih za zamik aretacije: Težko bi rekel, da so hudo strokovni

RTV Slovenija 26.10.2023
Sova zavrača navedbe, da je premier vplival na datum prijetja domnevnih ruskih vohunov. Knovs je ugotovil, da se je prestavitev zgodila, a znotraj vnaprej določenega časovnega okna. Preveril bo, ali je bila odločitev politična ali strokovna… »

Tatjana Bobnar za svojim pričanjem trdno stoji

Delo 26.10.2023
Sova zavrača informacije, da je predsednik vlade vplival na datum aretacije ruskih vohunov. Tatjana Bobnar vztraja pri svojem pričanju. Knovs bo še preverjal. »Za svojim pričanjem trdno stoji in pričakuje, da bo komisija svoje delo opravila in… »

Šef Sove postavil Tatjano Bobnar na laž

Necenzurirano 26.10.2023
Direktor Sove Joško Kadivnik je danes zanikal namigovanja nekdanje notranje ministrice, da je premier Robert Golob vplival na datum aretacije ruskih vohunov v Ljubljani. Javnost je za aretacijo izvedela po dveh mesecih Zamik zaradi lova na… »

Tudi SD in Levica tolčeta po Golobu

Zurnal24 26.10.2023
Koalicijski partnerici SD in Levica sta nezadovoljni z načinom delovanja vlade. V SD poudarjajo, da so zanje pritiski na policijo nesprejemljivi, menijo tudi, da se država sooča z večjimi problemi, kot je število ministrstev. Tudi v Levici so mnenja… »

Direktor Sove potrdil »halucinacije« Tatjane Bobnar

Necenzurirano 26.10.2023
Direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije Joško Kadivnik je na današnji seji komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) zavrnil navedbe nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar, ki naj bi premierju Robertu Golobu… »

Podpora, ki je bo Golob v teh dneh še kako vesel

Zurnal24 26.10.2023
DIrektor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije Joško Kadivnik zavrača navedbe Bobnarjeve. "V zvezi z navedbami v medijih glede izvedbe prijetja osumljenih vohunjenja je direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije (Sova) Joško Kadivnik na… »

Direktor Sove: Ni res, kar je govorila Tatjana Bobnar

SiolNET 26.10.2023
Direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije (Sova) Joško Kadivnik je na današnji nujni seji Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) zavrnil navedbe glede vpliva premierja Roberta Goloba na prijetje ruskih vohunov, o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem