Povezane novice

Zajc in Kramer v izboru za najboljšega igralca in najlepši zadetek 3. kroga

RTV Slovenija 27.10.2023
Slovenskega nogometaša Miho Zajca so uvrstili v ožji izbor za najboljšega igralca 3. kroga Konferenčne lige, Blaž Kramer pa je kandidat za strelca najlepšega zadetka kroga. Zajc je zablestel na četrtkovi tekmi, kjer je v dresu Fenerbahčeja dosegel… »

Rapsodija Slovenca v Mostarju, ki po zaslugi Uefe odmeva po Evropi #video

SiolNET 27.10.2023
Slovenski napadalec Blaž Kramer je 3. krog skupinskega dela konferenčne lige zaznamoval z izjemnim zadetkom, s katerim je varšavski Legii zagotovil dragoceno zmago v Mostarju (2:1) in poljskega velikana približal tako želenemu napredovanju. Evropska… »

Slovenec ruši mejnike pri turškem velikanu, nagradila ga je tudi Uefa

SiolNET 27.10.2023
Četrtkov večer v konferenčni ligi sta zaznamovala dva Slovenca. Blaž Kramer je odločil zmagovalca na srečanju v Mostarju, njegov zadetek kandidira za najlepšega v tem krogu, Miha Zajc pa je pisal zgodovino v dresu Fenerbahčeja. Prvič, odkar se je… »

Premagali so nas z lahkoto, čeprav večinoma hodijo v službe

Delo 27.10.2023
Zoran Zeljković je že na svoji drugi tekmi v vlogi Olimpijinega trenerja doživel hud poraz, po katerem se je zagovarjal tudi pred najbolj zvestimi navijači. Trije porazi (Lille 0:2, Sloven 0:1, Klaksvik 0:3), brez gola, brez točke in igre za pozabo… »

Slovenci si dajo duška, ko vidijo Ludogorec, dva gola Mihe Zajca

Delo 27.10.2023
V 3. kolu konferenčne lige je od slovenskih nogometašev odločilen gol v Mostarju dosegel tudi napadalec varšavske Legie Blaž Kramer. Tretje kolo konferenčne lige je posebej dobre volje končal slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc, ki je za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem