Povezane novice

Martin lovi prvaka, dobil šprint na Tajskem

SiolNET 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec šprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Tajske. Šprint je na drugem mestu končal Južnoafričan Brad Binder (KTM), ki je zaostal za… »

"Martinator" za zdaj dominira na Tajskem

RTV Slovenija 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu MotoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za Veliko nagrado Tajske. Sprint je na drugem mestu končal Južnoafričan Brad Binder (KTM), ki je zaostal za… »

Martinu po zmagi v kvalifikacijah še sprinterska dirka

Zurnal24 28.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin je veliki zmagovalec sobotnega tekmovalnega programa pred dirko za VN Tajske. Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko… »

Jorge Martin z najhitrejšim sprintom znova zagrozil Francescu Bagnaii

Delo 28.10.2023
Španski motociklist je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Tajske. Zaostanek znižal s 27 točk na 18. Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je zmagovalec sprinterske dirke v razredu motoGP… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem