Povezane novice

Šeško z golom pomagal Leipzigu do visoke zmage

Delo 28.10.2023
Bayern v 8. kolu nemškega nogometnega prvenstva z 8:0 razbil Darmstadt, a ostaja drugi na lestvici. V 8. kolu nemške nogometne lige je veliko pozornosti veljalo tekmi v Münchnu, kjer se je med vratnici prvič po lanski poškodbi vrnil prvi vratar… »

Velika bitka za Manchester gostujočemu Cityju

Delo 28.10.2023
Nogometaši Manchester Cityja so v 10. kolu angleškega prvenstva slavili gladko zmago. Nogometaši Manchester Cityja ostajajo vladarji Manchestra. V 10. kolu angleške lige so v gosteh, na štadionu Old Trafford, prepričljivo s 3:0 premagali mestnega… »

Navijači predčasno domov, City ponižal United. Strelske vaje Arsenala.

SiolNET 28.10.2023
Derbi 10. kroga angleške premier lige se je dogajal na Old Traffordu. Domači navijači Manchester Uniteda ga bodo skušali čim prej pozabiti, saj jih je mestni tekmec Manchester City premagal s 3:0. Dvakrat je zadel Erling Haaland. Vodilni Tottenham… »

Castro v sodnikovem dodatku odrešil Maribor, Koprčani po remiju šest točk za Celjani

RTV Slovenija 28.10.2023
V 14. krogu Prve lige Telemach so se nogometaši Maribora mučili z zadnjeuvrščeno Rogaško, naposled pa z zadetkom rezervista Enrica Castra v 91. minuti vendarle osvojili tri točke. Bilo je 2:1. Na Bonifiki sta se Koper in Bravo razšla z remijem 1:1… »

Šeško zatresel mrežo nemočnega Kölna, Kane poskrbel za šov ob vrnitvi Neuerja

RTV Slovenija 28.10.2023
Trije rdeči kartoni v prvem polčasu, osem golov v drugem polčasu, hat-trick Harryja Kana z mojstrovino s polovice igrišča in vrnitev Manuela Neuerja po 331 dneh. Gledalci so zares uživali na Allianz Areni, kjer je Bayern odpravil Darmstadt z 8:0… »

#video Bayern z 8:0 odpihnil Darmstadt, Šeško z golom pomagal Leipzigu do zmage

Dnevnik 28.10.2023
V nemški nogometni ligi je danes največ pozornosti na tekmah 8. kroga veljalo tekmi v Münchnu, kjer se je med vratnici prvič po lanski poškodbi vrnil prvi vratar Manuel Neuer, Bayern pa je kar z 8:0 odpihnil Darmstadt. Stuttgart je doma izgubil s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem