Povezane novice

Tio Cipot s Spezio namučil favorita

SiolNET 01.11.2023
Na italijanskih zelenicah potekajo med tednom pokalni obračuni. Zmagovalci grejo v osmino finala, kjer jih čaka osem najboljših italijanskih klubov. Brez osmine finala je kljub prednosti domačega igrišča ostal Udinese, za katerega so proti… »

Olimpija ni uspela zadržati vodstva

SiolNET 01.11.2023
Hokejisti HK Olimpija so v sredo zvečer gostili v tej sezoni zelo neprepričljivi Dunaj, ki je v Tivoli prišel s popotnico desetih porazov na zadnjih 11 tekmah. A so slovenski napadalec Rok Tičar (podaja za drugi gol na tekmi) in soigralci zmagali s… »

Dunaj črn niz končal po preobratu v Tivoliju

RTV Slovenija 01.11.2023
Hokejisti SŽ-ja Olimpije so doživeli grenek poraz v Tivoliju. V 18. krogu so proti Dunaju vodili z 2:0 in imeli vse niti igre v svojih rokah, nato pa so popustili in Capitalsi so to znali kaznovati (2:3). Zmaji imajo še vedno velike težave na domačem… »

Po vodstvu z 2:0 nov poraz SŽ Olimpije na tivolskem ledu

Delo 01.11.2023
Ljubljanski hokejisti brezzobi v zadnjih dveh tretjinah dvoboja z Vienna Capitals. Vodstvo z 2:0 v 20. minuti ni zadostovalo hokejistom SŽ Olimpije za zmago v ICEHL, v preostanku tekme na tivolskem ledu so jim Vienna Capitals zabili tri gole in ohranili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem