Povezane novice

Neverjetno, kaj je Dončić počel z žogo: "To je bilo grozno"

Zurnal24 04.11.2023
Ekipa Dallas Mavericks je morala v noči na soboto v ligi NBA priznati premoč branilcem naslova Denver Nuggets. Košarkarji Dallas Mavericks so kljub še eni dobri predstavi Luke Dončića (34 točk, 10, skokov, osem podaj) utrpeli prvi poraz v letošnji… »

Dončić: Če bi tekmo odigrali lani, bi izgubili za 30 točk

RTV Slovenija 04.11.2023
"Kar je privedlo do poraza, so bile moje izgubljene žoge in slab skok v obrambi," je po porazu v Denverju (125:114) povedal zvezdnik Dallasa Luka Dončić. Košarkarji Denverja so na svojem parketu končali zmagoviti niz Dallasa, ki je dobil uvodne… »

Dončića moti ena stvar

SiolNET 04.11.2023
"Po mojem so bile moje izgubljene žoge in napadalni skok nasprotnika to, zaradi česar smo izgubili tekmo," je slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić iskal razloge za poraz proti aktualnim prvakom Denver Nuggets (114:125). V vrstah Dallas… »

#video Dončićevih 34 točk premalo proti prvakom lige NBA

Dnevnik 04.11.2023
Luka Dončić je v severnoameriški košarkarski ligi NBA v pretekli noči z Dallas Mavericks doživel prvi poraz sezone. Teksašani po štirih zaporednih zmagah niso našli pravega recepta za prvake Denver Nuggets, ki so slavili s 125:114. Slovenski as… »

Raztreseni Luka Dončić v strelskem dvoboju za točko boljši od Nikole Jokića

Delo 04.11.2023
V Denverju prvi poraz košarkarjev Dallasa v tej sezoni lige NBA. Vrnitev Kyrieja Irvinga ni bila dovolj za Teksašne. Slovenski as izgubil kar devet žog. Luka Dončić je v ligi NBA z Dallasom doživel prvi poraz sezone. Teksašani po štirih zaporednih… »

Dvoboj Jokića in Dončića, tako se je končalo

Zurnal24 04.11.2023
Košarkarji Dallasa so doživeli prvi poraz v sezoni. Denver je bil boljši s 125:114. V Denverju so aktualni prvaki tokrat gostili Dallas. Ta se je v dvoboj podal kot neporažen, saj je doslej zbral štiri zmage. Gostitelji so odigrali pet tekem, prav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem