Povezane novice

Slovenci zlomili odpor Srbov v zadnjih petih minutah

RTV Slovenija 04.11.2023
Slovenski rokometaši so v Črnomlju dobili prvo izmed dveh prijateljskih tekem proti Srbiji s 30:26. Reprezentanci se bosta v nedeljo pomerili še enkrat. Prenos tekme iz Kočevja boste lahko spremljali na TV Slovenija 2 in MMC-ju. Slovenski selektor… »

Slovenci so v Črnomlju vrnili Srbiji milo za drago

Delo 04.11.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je na tekmi v Črnomlju s 30:26 pred polnimi tribunami premagala reprezentanco Srbije. Elitna slovenska rokometna izbrana vrsta je predzadnji dan prvega dela priprav za nastop na evropskem prvenstvu v začetku prihodnjega… »

Izkušeni reprezentant zatrdil, da še ni rekel zadnje

SiolNET 04.11.2023
Slovenske rokometaše čaka pripravljalni test pred januarskim evropskim prvenstvom. Slovenci se bodo v Črnomlju (18.00) pomerili s Srbijo, ki bo slovenski tekmec tudi v nedeljo v Kočevju. "Ko se igra za reprezentanco, vedno pravimo, da pravih… »

Slovenci po zaključnem jurišu do zmage

SiolNET 04.11.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na pripravljalni tekmi za januarsko evropsko prvenstvo v Črnomlju s 30:26 premagala Srbijo. V nedeljo se bosta reprezentanci pomerili še v Kočevju. Sportal "Če sem povsem iskren, sem mislil, da bo lažje"… »

Na poti do Berlina najprej Črnomelj in Kočevje

Delo 04.11.2023
Slovensko reprezentanco čakata uvodni pripravljalni tekmi s Srbijo v okviru brušenja za januarsko evropsko prvenstvo v Nemčiji. Bliža se evropsko prvenstvo za rokometaše. Slovenska reprezentanca bo prvi pripravljalni tekmi pred januarskim EP odigrala… »

Zorman padel v nezavest

Dnevnik 04.11.2023
Moška rokometna reprezentanca bo uvodne priprave v Ljubljani za nastop na EP 2024 v Nemčiji končala z dvema tekmama proti Srbiji. Prva bo danes ob 18. uri v Črnomlju, druga pa jutri ob 14. uri v Kočevju. Selektor Uroš Zorman je sprva na prve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem