Povezane novice

"Petarda" Kraljev, Kopitar spet med strelci

RTV Slovenija 05.11.2023
Hokejisti Los Angelesa ne popuščajo. V novi sezoni Lige NHL še ne poznajo poraza na gostovanjih, tokrat so v noči na nedeljo s 5:0 premagali Philadelphio. To je bila za Los Angeles že šesta zaporedna zmaga v gosteh, za nameček je vratar Cam Talbot… »

Kralji podaljšali sijajen niz, Kopitar le še korak od velikega podviga #video

SiolNET 05.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL v Philadelphii kar s 5:0 premagali Flyers in po šestih tekmah v tej sezoni ostajajo neporaženi na gostovanjih. Obenem so s 14 točkami napredovali na peto mesto v ligi. Slovenski zvezdnik in… »

Kopitar eden izmed junakov, zgodovinski niz kraljev se nadaljuje

Zurnal24 05.11.2023
Kopitar strelec ob visoki zmagi Los Angelesa na gostovanju. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL v Philadelphii kar s 5:0 premagali Flyers in po šestih tekmah v tej sezoni ostajajo neporaženi na gostovanjih. Obenem so s 14 točkami… »

Spet imeniten večer Kopitarjevih kraljev

Delo 05.11.2023
Naš zvezdnik ledenih ploskev Anže Kopitar je zabil že svoj 399. gol v NHL. Kralji ob začetku sezone nanizali 6. zmago na tujem in izenačili rekord. Le največji optimisti so med privrženci hokejskega moštva Los Angeles Kings upali na tako lep niz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem