Povezane novice

Fluminense strl Boco Juniors in postal južnoameriški prvak

RTV Slovenija 05.11.2023
Brazilski nogometni klub Fluminense je prvič v zgodovini osvojil Pokal Libertadores, južnoameriško različico evropske Lige prvakov. V finalu je bil na sloviti Maracani v Riu de Janeiru po podaljšku boljši od Boce Juniors z 2:1. Brazilski predstavnik… »

Nadaljuje se prevlada Brazilcev v pokalu libertadores

SiolNET 05.11.2023
Brazilski nogometni klub Fluminense je prvič v zgodovini osvojil pokal libertadores, južnoameriško različico evropskega pokala prvakov. V finalu je bil na sloviti Maracani v Riu de Janeiro po podaljšku boljši od argentinske Boce Juniors z 2:1 in je… »

Argentinci znova praznih rok, nadaljuje se izjemni brazilski niz

Zurnal24 05.11.2023
Fluminense nadaljuje prevlado Brazilcev v pokalu libertadores. Brazilski nogometni klub Fluminense je prvič v zgodovini osvojil pokal libertadores, južnoameriško različico evropske lige prvakov. V finalu je bil na sloviti Maracani v Riu de Janeiro po… »

V nogometnem prazniku solze sreče za Brazilce

Delo 05.11.2023
Fluminense je prvič v svoji bogati zgodovini osvojil prestižno lovoriko, z gosti iz Argentine v Rio de Janeiro pripotovalo 120.000 rojakov. Brazilski nogometni klub Fluminense je prvič v zgodovini osvojil pokal libertadores, južnoameriško različico… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem