Povezane novice

Dušan Kosić s solznimi očmi padel na kolena, Olimpija ostala brez vsega

SiolNET 05.11.2023
Za vrhunec 15. kroga bosta poskrbela Celje in Olimpija. V preteklosti sta v knežjem mestu uprizorila že ogromno razburljivih nogometnih bitk, prav nobena pa se ne more, tako zaradi skrajno visokega vložka tekme kot tudi dramatičnega razpleta, kosati s… »

Vroče besede kapetana Celja o sodnikih: Igramo proti Olimpiji, pa še proti nekomu!

SiolNET 05.11.2023
Po prvem polčasu derbija 15. kroga 1. SNL v knežjem mestu bolje kaže Olimpiji. Branilci naslova vodijo proti Celju z 1:0, v polno so zadeli z bele točke. Ko je sodnik David Šmajc v 34. minuti pokazal na belo točko, je bilo v taboru celjskega kluba… »

Gneča pri vrhu: Primorje pokvarilo načrte Beltincem, ki jih je ujela Nafta

SiolNET 05.11.2023
Drugoligaški klubi so vstopili v drugo polovico tekmovanja. Vodilni Beltinčani so v 16. krogu v nedeljo izgubili na gostovanju v Ajdovščini pri Primorju, ki se je po zmagi s 3:1 približal vrhu na dve točki zaostanka. Nafta je v Novem mestu strla… »

Drama na Dolenjskem, za konec pa Rogaška osvojila Domžale

SiolNET 05.11.2023
Košarkarji Krke so v izdihljajih tekme vknjižili pričakovano zmago proti Podčetrtku, ki je večjih del tekme imel prednost. S trojko vsega 0,1 do konca je zmago prinesel Niko Bačvić. Z obračunom Triglava in Ilirije se je začel šesti krog… »

Elsner po zapletu z alarmom do sanjskega preobrata, Nica prehitela PSG

SiolNET 05.11.2023
Slovenski nogometni trener Luka Elsner je v 11. krogu francoskega prvenstva dočakal prvo zmago v gosteh. Z Le Havrom je v razburljivem srečanju po velikem preobratu premagal Toulouse (2:1), dvoboj pa je pred tem prekinil nenavadni zaplet, saj se je… »

Olimpija z golom prvega strelca lige zmagala v Celju

RTV Slovenija 05.11.2023
Branilka naslova Olimpija je na derbiju 15. kroga Prve lige na gostovanju premagala vodilno Celje in se mu približala na pet točk. Celjani so doživeli šele drugi poraz v sezoni. Odločitev je padla v 36. minuti. Damjan Vuklišević je v kazenskem… »

Po poznem preobratu zmaga za slovenskega trenerja

Zurnal24 05.11.2023
Elsnerjev Le Havre po preobratu do točk v Toulousu. Slovenski nogometni strokovnjak Luka Elsner je z Le Havrom prišel do tretje zmage v elitni francoski ligi. V 11. krogu je na gostovanju proti Toulousu zmagal po preobratu v zaključku tekme. Še v 82… »

Kapetan Celja: Igramo proti Olimpiji in še komu

Zurnal24 05.11.2023
Nogometaši Celja so v 15. krogu Prve lige Telemach doma izgubili proti ljubljanski Olimpiji z 0:1 (0:1). V tekmi kroga sta se merila vodilno Celje in tretjeuvrščena Olimpija. Obe ekipi imata nekaj težav s poškodbami (pri zeleno-belih je manjkal tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem