Povezane novice

Krka izgubila tudi proti Ciboni, Cedevita Olimpija našla recept za prvo zmago v gosteh

SiolNET 11.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi ABA prišli še do tretje zaporedne zmage. Zmaji, ki jih je po zdravstvenih težavah znova vodil Simone Pianigiani, so v Železniku s 96:84 ugnali FMP in se podpisali pod peto regionalno zmago v sezoni, skupno pa… »

Sijajno popoldne Vipotnika: dva gola in podaja za prvo zmago Riere

RTV Slovenija 11.11.2023
Žan Vipotnik prihaja na reprezentančni zbor z odlično popotnico. V 14. krogu francoske druge lige je bil z dvema zadetkoma in podajo najzaslužnejši za prvo zmago Bordeauxa pod vodstvom Alberta Riere. Žirondinci so s 3:1 premagali Annecy. Nekdanji… »

Fantastična predstava Vipotnika v Franciji, Rieri se je izšlo v četrto #video

SiolNET 11.11.2023
Slovenski nogometni reprezentant Žan Vipotnik je v soboto zablestel na tekmi 14. kroga druge francoske lige. Bordeauxu je do domače zmage nad Annecyjem (3:1) pomagal z dvema zadetkoma in podajo, s tem pa poskrbel, da je njegov trener Albert Riera prvič… »

Ob vrnitvi Pianigianija Olimpija prvič v sezoni zmagala v gosteh

RTV Slovenija 11.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so tretjič zapored slavili v Ligi ABA. V 7. krogu jadranskega tekmovanja so se zmage veselili v Beogradu, kjer so FMP premagali s 96:84. Za prvo gostujočo zmago sezone, sicer pa peto v jadranski ligi, je Jaka Blažič… »

Blažič, Prepelič in Matković za sedmo regionalno zmago

Delo 11.11.2023
Cedevita Olimpija je v 7. kolu regionalne lige v gosteh prekosila FMP. Košarkarji Cedevite Olimpije so si v 7. kolu lige ABA priigrali peto zmago ob dveh porazih. Predvsem po zaslugi Jake Blažiča, Klemna Prepeliča in Karla Matkovića so ugnali FMP s… »

Cedevita Olimpija v goste boljša od FMP

Dnevnik 11.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 7. krogu regionalne lige Aba v gosteh premagali FMP s 96:84 (25:26, 42:58, 69:80). Cedevita Olimpija je po peti zmagi ob dveh porazih vsaj začasno z 12 točkami skočila na vrh razpredelnice v ligi Aba. Slovenski… »

Slovenski reprezentant dvakrat zadel in enkrat podal

Zurnal24 11.11.2023
Žan Vipotnik najzaslužnejši za prvo zmago Alberta Riere. Pred zadnjima tekmama Slovenijev kvalifikacijah za evropsko prvenstvo je dobro formo prikazal napadalec Bourdauxa Žan Vipotnik. Ta je na tekmi Ligue 2 poskrbel za zmago svojega moštva, s tem pa… »

Pred prihodnostjo bi se morala Cedevita Olimpija lotiti sedanjosti

Delo 11.11.2023
Simone Pianigiani bo po okrevanju vodil stožiške košarkarje na današnjem gostovanju pri FMP, po tekmi si bo moral visoko zavihati rokave. V nadaljevanju preberite: Po šestem zaporednem porazu Cedevite Olimpije v evropskem pokalu je edina novost, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem