Povezane novice

Kaos v ligi NBA: vročekrvni Američan Francoza besno prijel za vrat #video

SiolNET 15.11.2023
Medtem ko je za košarkarji Dallas Mavericks in Luko Dončićem noč za pozabo, v ligi NBA danes močno odmeva pretep, ki se je odvil na srečanju med Golden State Warriors in Minnesoto Timberwolves. Obračun je s 104:101 dobila Minnesota, a je srečanje… »

Noro, v kakšnih razmerah je igral Luka! Slovenec po tekmi povedal svoje

Zurnal24 15.11.2023
Poraz Dallasa v New Orleansu ob neprepoznavnem Luki Dončiću. Slovenec se še ni uspel privaditi na nov parket, ki ga liga zahteva za svoj medsezonski turnir. Ekipa New Orleans Pelicans je prizadejala tretji poraz košarkarjem Dallas Mavericks v novi… »

Pri 0:0 prišlo do brutalnega pretepa, superzvezdnik davil nasprotnika

Zurnal24 15.11.2023
Na tekmi med Golden State Warriors in Minnesotea Timberwolves je na samem začetku prišlo do množičnega pretepa, Draymon Green je celo z MMA potezo davil nasprotnika. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je ob najslabši predstavi letošnje… »

#video Poraz Dallasa v New Orleansu, Green davil Goberta

Dnevnik 15.11.2023
Ekipa New Orleans Pelicans je prizadejala tretji poraz košarkarjem Dallas Mavericks v novi sezoni severnoameriške lige NBA. Novinec New Orleansa Jordan Hawkins in Brandon Ingram sta dosegla vsak po 25 točk za zmago pelikanov s 131:110. Slovenec Luka… »

Dončić je izgubljal žoge, Dallas pa pomembno zmago v New Orleansu

Delo 15.11.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so prepričljivo, s 131:110 izgubili proti New Orleans Pelicansom. Luka Dončić je tokrat prispeval le 16 točk in izgubil osem žog. Pred tremi dnevi so v Smoothie King Centru v New Orleansu prepričljivo slavili košarkarji… »

Katastrofalna predstava Dončića in Dallasa

Zurnal24 15.11.2023
Dallas Mavericks so tokrat prikazali katastrofalno predstavo proti tekmecu, ki so ga pred dnevi zmleli. New Orleans je tokrat slavil s 131:110. Dallas Mavericks so še drugič v nekaj dneh pomerili z moštvom New Orleans Pelicans. Prvo tekmo so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem