Povezane novice

Slovenski selektor po porazu jasen: To ni nobena tragedija

SiolNET 17.11.2023
"To danes ni nobena tragedija, smo tam, kjer smo si želeli biti. Zdaj imamo dva dni za pripravo in prepričan sem, da bo Slovenija v ponedeljek boljša," je v prvem komentarju po porazu v devetem krogu kvalifikacij za Euro 2024 z Dansko (1:2) dejal… »

Danci spisali novo pravljico, Slovenija lahko svojo v ponedeljek

SiolNET 17.11.2023
Danska po zaslugi Hansa Christiana Andersena velja za deželo pravljic. Življenje v barvitem in bogatem Köbenhavnu, kjer se zaradi številnih stojnic že čuti vonj po božičnih dobrotah, je lepo. Dancem so polepšali življenje še nogometaši. Z… »

Slovenci zapravili prvo zaključno žogo, Danci do dragocene vozovnice

SiolNET 17.11.2023
Slovenski nogometni reprezentanci ni uspelo izkoristiti prve izmed dveh priložnosti za preboj na EP 2024 v Nemčiji. Slovenci so na gostovanju v Köbenhavnu v 9. krogu kvalifikacij z 1:2 (1:1) klonili pred Dansko, ki si je tako že zagotovila mesto na… »

Kek: V drugem polčasu smo se postavili preveč globoko, kljub drugačnemu dogovoru

RTV Slovenija 17.11.2023
"To danes ni nobena tragedija, na Parknu že zelo dolgo ni nihče zmagal," so bile prve besede selektorja Matjaža Keka po porazu proti Danski z 2:1 v Köbenhavnu. V ponedeljek Slovenija za uvrstitev na EP v Stožicah ne bo smela izgubiti proti… »

Slovenija za EP potrebuje točko na naslednji tekmi

Zurnal24 17.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je gostovala pri Dancih. Ti so slavili z 2:1 in povedli v skupini. Slovenija se lahko na EP uvrsti v ponedeljek. Slovenska izbrana vrsta se je na gostovanje na Dansko odpravila kot vodilna reprezentanca skupine H zaradi… »

Slovenci, z mislimi pri Kazahstancih, so Dancem odprli vrata eura

Delo 17.11.2023
V Københavnu je bil rdeče-beli dinamit boljši in se z zmago z 2:1 že uvrstil na evropsko prvenstvo v nogometu. Slovenija v lov za Nemčijo v ponedeljek. Slovenska nogometna reprezentance je v Københavnu v svoji predzadnji kvalifikacijski tekmi v… »

Danci premočni, za Slovenijo bo odločilna tekma proti Kazahstanu

Necenzurirano 17.11.2023
V Koebenhavnu je imela slovenska nogometna reprezentanca prvo zaključno žogo za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2024. Po prvem polčasu je bil izid neodločen (1:1). V drugem so na zelenici spet gospodovali Danci in zadel en gol. Z zmago 2:1 so se… »

Ob Danski na evropsko prvenstvo danes še Albanija

Delo 17.11.2023
Drugo uvrstitev med nogometno elito stare celine si je zagotovila s točko na gostovanju v Moldaviji. Ob danski reprezentanci, ki je premagala Slovenijo, so si danes nastop na evropskem prvenstvu leta 2024 v Nemčiji priborili še nogometaši Albanije… »

Matjaž Kek: Zaslužena zmaga Dancev, naša predstava za pozabo

Delo 17.11.2023
Slovenski selektor se je že začel pripravljati na tekmo s Kazahstanom. Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu na Danskem z 1:2 na predzadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 poudaril, da je domača ekipa… »

Slovenija še ne gre naprej, le en preblisk v Københavnu je bil premalo

RTV Slovenija 17.11.2023
Z veliko optimizma so nogometaši Slovenije pripotovali v København, kjer pa niso veliko pokazali, tako da je Danska vidno prevladovala in zmagala z 2:1. Za uvrstitev na EP 2024 bodo morali Slovenci v ponedeljek v Stožicah proti Kazahstanu vsaj… »

Slaba Slovenija na danski gol streljala le enkrat

Dnevnik 17.11.2023
Slovenija ni izkoristila prve zaključne žogice za nastop na evropskem prvenstvu v nogometu, saj je v derbiju skupine H po slabi predstavi v Köbenhavnu izgubila z Dansko z 1:2. Za nastop prihodnje leto v Nemčiji mora v ponedeljek vsaj remizirati s… »

Albanija s točko v Moldaviji drugič na evropsko prvenstvo

RTV Slovenija 17.11.2023
Nogometaši Albanije so se drugič v zgodovini uvrstili na evropsko prvenstvo. S točko na gostovanju v Moldaviji (1:1) so si zagotovili pot v Nemčijo. Albanija je igrala že na evropskem prvenstvu leta 2016, ko je v skupisnkem delu izgubila proti Švici… »

Ljubljančani v Innsbrucku do zmage po kazenskih strelih.

Delo 17.11.2023
Hokejisti SŽ Olimpije po reprezentančnem premoru nadaljujejo v pozitivnem ritmu. Hokejisti SŽ Olimpije so v 21. kola ICEHL v gosteh po kazenskih strelih s 3:2 (1:0, 1:1, 0:1; 1:0) premagali Innsbruck. Tako so nadaljevali pozitiven trend s tekem pred… »

Olimpija končala negativno serijo proti Tirolcem

SiolNET 17.11.2023
Po skoraj dveh tednih premora se je vrnila IceHL. Hokejisti HK SŽ Olimpija, ki so se med premorom okrepili z vratarjem Robinom Rahmom in branilcem Charliejem Doderom, so po izvajanju kazenskih strelov s 3:2 zmagali v Innsbrucku. To je prva zmaga Olimpije… »

Gooch ni prehitel sirene v podaljšku, a so zmaji vseeno prvič ugnali morske pse

RTV Slovenija 17.11.2023
Hokejisti Innsbrucka so v 21. krogu Lige IceHL izgubili proti SŽ-ju Olimpiji z 2:3 po kazenskih strelih. To je bila prva zmaga zmajev nad morskimi psi na deseti medsebojni tekmi v zadnjih treh sezonah. Innsbruck je bil najbolj neugoden tekmec za Olimpijo… »

Rezultat, ki ne ustreza Sloveniji

Zurnal24 17.11.2023
Brez presenečenja na tekmi Kazahstana in San Marina. Pred zadnjima krogoma kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija, so bili v skupini H v igri za prvi dve mesti, ti vodita na Euro 2024, še Slovenija, Danska in… »

Večer pred Dansko zaspali tudi s kakšno tableto, sledi pa morda neprespana noč

RTV Slovenija 17.11.2023
Drevišnji večer bi lahko slovenskim nogometašem že prinesel uvrstitev na EP. "Želimo odigrati kakovostno tekmo, razmišljamo o kakovosti igre. Mislim, da lahko samo na ta način pridemo do dobrega rezultata," pred gostovanjem v Københavnu pravi… »

Lego, Slovenija!

SiolNET 17.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo pot do novega podviga, težko pričakovane uvrstitve na Euro 2024, iskala na Danskem. To je bogata dežela na severu Evrope, ki obožuje pravljice. Mlade in stare po vsem svetu je navdušila z lego kockami, tu se je… »

Danci v skrbeh: Bog, kdo bo zdaj zabijal gole?

SiolNET 17.11.2023
Tako slovenski kot danski nogometni navdušenci odštevajo minute do večernega spektakla, predzadnje kvalifikacijske tekme za Euro 2024 v Nemčiji. Obe strani bosta pred 40 tisoč gledalci lovili zmago, ki bi z gotovostjo pomenila ulovljene sanje o… »

Slovenci na Danskem iščejo zmago za EP 2024

Delo 17.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Københavnu poskusila izkoristiti prvo od dveh priložnosti za preboj na EP 2024 v Nemčiji. Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Københavnu poskusila izkoristiti prvo od dveh… »

"Nihče ni niti verjel, da je Slovenija sposobna česa takšnega"

SiolNET 17.11.2023
Pravljica. To je beseda, ki predstavlja nekaj veličastnega, prelepega in težko predstavljivega. Slovenski nogomet jo je občutil že večkrat. Oseba, ki to ve zelo dobro, je Rudi Zavrl. In kaj bi lahko bilo bolj pravljičnega od tega, da nekdanji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem