Povezane novice

Budimir popeljal Hrvaško na evropsko prvenstvo

RTV Slovenija 21.11.2023
Zadnji so si v kvalifikacijah nastop na evropskem prvenstvu zagotovili nogometaši Hrvaške, ki so v Zagrebu z 1:0 premagali Armence. Hrvati bodo na žrebu v istem bobnu kot Slovenci. Srečanje na Maksimiru je ob koncu prvega dela odločil napadalec… »

Zdaj je jasno vse, na Euro še Hrvati

SiolNET 21.11.2023
Po ponedeljkovem zmagoslavju slovenske izbrane vrste nad Kazahstanom in veliko uvrstitvijo na evropsko prvenstvo 2024 je bila danes podeljena še zadnja neposredna vstopnica za veliko tekmovanje, ki bo prihodnje leto v Nemčiji. Za zadnjo, 20. vstopnico… »

Slovenci bodo tekmece pričakali v tretjem bobnu

SiolNET 21.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca po ponedeljkovi uvrstitvi na evropsko prvenstvo 2024 na žreb skupin, ki bo 2. decembra, čaka v tretjem bobnu. V tem bodo tudi Nizozemska, Škotska, Slovaška, Češka in Hrvaška, s katerimi se Slovenci v skupini ne… »

Hrvaška spet na evropskem prvenstvu

Delo 21.11.2023
Naši južni sosedje so z Budimirjevim golom v 43. minuti ugnali Armenijo z 1:0. V dunajskem spektaklu Avstrija boljša od Nemčije. Senzacije ni bilo, naši južni sosedje, na zadnjih dveh mundialih srebrni in bronasti, bodo vnovič nastopili na… »

#video #foto Nogometaši na Kongresnem trgu proslavili uvrstitev na EP 2024

Dnevnik 21.11.2023
V središču Ljubljane so po zmagi nad Kazahstanom pripravili sprejem za slovensko nogometno reprezentanco z Matjažem Kekom. Slavje ob uvrstitvi na evropsko prvenstvo, drugič v zgodovini Slovenije, si lahko ogledate na posnetku. Preberite tudi: Rajanje… »

Slavje nogometašev v središču Ljubljane: "Gremo v Nemčijo po dober rezultat"

RTV Slovenija 21.11.2023
Slovenski nogometaši so se po burni noči zbrali na Kongresnem trgu, kjer so proslavili uvrstitev na evropsko prvenstvo in se navijačem zahvalili za podporo v kvalifikacijah. Včerajšnja zmaga slovenske nogometne reprezentance nad Kazahstanom (2:1) in… »

Sprejem: "To so sanje vsakega nogometaša"

Zurnal24 21.11.2023
Veselo tudi na Kongresnem trgu. Slovenska nogometna reprezentanca se je po včerajšnjem slavju v Stožicah tokrat zbrala še na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer so jo pričakali navijači. Ti so lahko proslavili prvo uvrstitev na veliko tekmovanje po 14… »

Član zlate generacije: Pokazali so pravi značaj

Zurnal24 21.11.2023
Tokratni uspeh čete Matjaža Keka je navdušil tudi Ermina Šiljaka, člana zlate generacije, ki se je kot prva leta 2000 prebila na evropsko prvenstvo. Po 14 letih čakanja na novo uvrstitev na veliko tekmovanje je četi Matjaža Keka na odločilni… »

Na Kongresnem trgu ovacije za nogometaše

Delo 21.11.2023
Nogometaši so se zahvalili navijačem in bili deležni ovacij. Po sinočnji zmagi slovenske nogometne reprezentance, ki je z dve proti ena slavila nad Kazahstanom in se uvrstila na evropsko nogometno prvenstvo, so navijači zmago danes proslavljali tudi… »

Prvi favoritinji Francija in Anglija, Slovenija na predzadnjem mestu

RTV Slovenija 21.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca kljub rekordnemu številu osvojenih točk v kvalifikacijah za velika tekmovanja vse od osamosvojitve velja na stavnicah za popolnega avtsajderja. Višjo kvoto ima le Albanija. Slovenija ima za zmago na evropskem prvenstvu… »

Kaj je Benjamin Šeško sporočil navijačem v centru Ljubljane? #video

SiolNET 21.11.2023
Ljubitelji nogometa so danes na Kongresnem trgu lahko še enkrat pozdravili slovenske nogometaše, ki so se po dolgih letih uvrstili na Euro 2024. Bilo je veselo, naši nogometaši pa so zvestim navijačem spet namenili nekaj besed. Video: STA Slovenski… »

Uspešni tudi mladi Slovenci

Zurnal24 21.11.2023
Nogometna reprezentanca do 19 let v elitni del kvalifikacij. Slovenska nogometna reprezentanca do 19 let se je po zmagi z 1:0 proti albanskim vrstnikom prebila v elitni del kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto. Edini gol na… »

FOTO: Matjaž Kek prepričan, da fantje v Nemčijo ne odhajajo "brez veze"

Necenzurirano 21.11.2023
Danes je dan za veselje. Slovenski nogometaši, ki jim je včeraj uspel preboj na evropsko prvenstvo v Nemčiji naslednje leto, danes proslavljajo s slovenskimi navijači. Na Kongresnem trgu v Ljubljani je potekal sprejem slovenskih nogometašev ob že… »

Nekdanji reprezentant zlate generacije izpostavil le eno ime

SiolNET 21.11.2023
Slovenski nogometaši so v ponedeljek z uvrstitvijo na evropsko prvenstvo 2024 uresničili velike sanje celotne nogometne Slovenije. Po dolgem času je Slovenija v ponedeljek zvečer dihala kot eno in se na koncu veselila osvojitve zaslužene vozovnice v… »

Nogometaši v Stožicah potrdili uvrstitev na Euro 2024

Gorenjski glas 21.11.2023
Ljubljana – Slovenska nogometna reprezentanca se je uvrstila na evropsko prvenstvo naslednje leto v Nemčiji. Po zmagi nad Kazahstanom z 2:1 v zadnjem krogu kvalifikacij se je sinoči v Stožicah lahko začelo veliko slavje po četrti slovenski… »

Matjaž Kek je stopil ob bok Srečku Katancu

Dnevnik 21.11.2023
Pripravili smo analizo, kako so slovenski nogometni reprezentanti igrali na zadnjih dveh tekmah v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo z Dansko v Köbenhavnu (poraz 1:2) in Kazahstanom v Ljubljani (zmaga 2:1). Slovenska nogometna reprezentanc je uspešno… »

Kdaj bodo lahko Slovenci kupili vstopnice za euro in po kakšni ceni?

Delo 21.11.2023
Evropska nogometna zveza (Uefa) je sporočila, kdaj bo poslala v prodajo dodaten milijon vstopnic za euro 2024. Pomembna novica za slovenske navijače, potem ko so slovenski nogometaši premagali Kazahstan in se uvrstili na evropsko prvenstvo v Nemčiji… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek

Delo pred 30 minutamiše 3 povezane

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Prtiček z Messijevim podpisom prodan za 890 tisoč evrov

Zurnal24 pred 18 minutamiše 1 povezana

Zadnja želja Gogijevega dedka

RTV Slovenija pred 7 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem