Povezane novice

Juventus in Inter neodločeno na velikem derbiju, poraz za Bijola in Lovrića

SiolNET 25.11.2023
V 13. krogu italijanskega prvenstva je prvak Napoli v soboto z 2:1 premagal Atalanto. Tretjeuvrščeni AC Milan je z golom z bele točke (zadel je Theo Hernandez) z 1:0 premagal Fiorentino. V nedeljo so bile vse oči uprte Torino, kjer sta igrala vodilni… »

Aluminij presenetil Koper, vijolični povečujejo zaostanek

Delo 25.11.2023
Po zmagi Olimpije so vodilni Celjani v preloženem 3. kolu 1. SNL odgovorili z zmago proti Bravu. V Fazaneriji brez golov, v Kidričevem zmaga ostala doma. Celjani so se hitro pobrali po pokalnem presenečenju v Lendavi in v 3. kolu, ki so ga preložili… »

"Muraša" za zmago Celja, Šimundža se iz Sobote vrača s točko

SiolNET 25.11.2023
Po nepozabnih dnevih proslavljanja velikega uspeha članske reprezentance, uvrstitve na Euro 2024, se nadaljuje prvoligaški maraton. Vrhunec je bil na Fazaneriji, kjer je prvič po tem, ko je zapustil Muro, gostoval Ante Šimundža, zdaj trener Maribora… »

Milan s 15-letnikom in Napoli korak bližje vodilni dvojici

Delo 25.11.2023
V 13. kolu italijanskega nogometnega prvenstva Neapeljčani v gosteh ugnali Atalanto, Milan doma Fiorentino. Nogometaši Milana in Napolija so se v 13. kolu italijanskega prvenstva približali vodilnemu Interju in Juventusu, ki ju v nedeljo čaka veliki… »

Olimpija v drugem polčasu strla odpor Radomelj

RTV Slovenija 25.11.2023
Zaradi avgustovskih poplav prestavljen 3. krog Prve lige se je začel z zmago Domžal pri Rogaški (2:1), v soboto pa sklenil z uspehom Olimpije pri Radomljah (2:0), s čimer so se Ljubljančani vodilnemu Celju približali zgolj na dve točki. Prvi… »

Liverpool z remijem Cityju preprečil angleški rekord, Arsenal prevzel vodstvo

RTV Slovenija 25.11.2023
Derbi do 13. kroga Premier lige vodilnih Manchester Cityja in Liverpoola se je končal brez zmagovalca (1:1). Na vrh se je tako zavihtel Arsenal, ki je z 1:0 v gosteh ugnal Brentford. Rdeči so na zadnjih 15 premierligaških gostovanjih na Etihadu zmagali… »

Olimpija z mukami do zmage, uspešni tudi Domžalčani

Zurnal24 25.11.2023
Nogometaši Olimpije so v zaostali tekmi 3. kroga Prve lige v gosteh premagali Kalcer Radomlje z 2:0 (0:0), Domžalčani pa so bili prav tako v gosteh boljši od Rogaške z 2:1 (0:0). Ljubljanska Olimpija je v drugem polčasu izkoristila prevlado in… »

Ko je v šoli gledal prvo Kekovo pravljico, si ni mislil, da bo nekega dne to doživel tudi on

SiolNET 25.11.2023
Edino prav je, da to soboto v Sportalovem sobotnem intervjuju gostimo enega od članov nogometne reprezentance, ki si je priborila vozovnico za Euro 2024. To je Žan Karničnik, pred nekaj leti prvak Slovenije z Muro, zdaj član vodilnega Celja, kamor je… »

Poškodbe vratarjev Olimpije povzročajo skrbi Zeljkoviću

Dnevnik 25.11.2023
V prvi slovenski nogometni ligi bodo konec tedna odigrali tekme zaostalega tretjega kroga. Konec tedna je bil predviden za tekme šestnajstine finala slovenskega pokala z namenom, da bi bile nogometni praznik predvsem v manjših krajih, kjer bi gostovali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem