Povezane novice

Olimpija po "loteriji" z dobrim namenom ugnala KAC

RTV Slovenija 26.11.2023
Ljubljanski zmaji so bili po izvajanju kazenskih strelov boljši od celovških. Zmaga s 3:2 v 24. krogu Lige IceHL je bila nagrada za 2543 gledalcev, ki jih je v Halo Tivoli zvabil namen pomoči obolelemu hokejistu Alešu Kranjcu. Ville Leskinen je z… »

Zmagali in še pomagali nesrečnemu Alešu Kranjcu

Delo 26.11.2023
Olimpija pred 2500 gledalci v Tivoliju ugnala favorizirani KAC, pomoči za hudo obolelega nekdanjega slovenskega reprezentanta so se pridružili tudi Celovčani. Najlepši tivolski večer dosedanjega dela sezone v ICEHL so zmaji zaokrožili z lepo zmago… »

Olimpija do velike zmage proti Celovčanom

SiolNET 26.11.2023
Hokejisti Olimpije so po treh tednih znova igrali domačo tekmo IceHL in v Hali Tivoli po kazenskih strelih s 3:2 premagali enega od favoritov za najvišja mesta Celovec, za katerega igra slovenski napadalec Jan Muršak. Srečanje je imelo tudi dobrodelno… »

Kopitar in kralji še naprej blestijo

Zurnal24 26.11.2023
Kopitar s kralji do pete zaporedne zmage v ligi NHL. Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo zmagoviti niz v severnoameriški ligi NHL. Za peto zaporedno zmago in 13. v sezoni so na domačem ledu premagali Montreal Canadiens s 4:0. Slovenski zvezdnik… »

Kralji s Kopitarjem znova blesteli in skočili tik pod vrh

SiolNET 26.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo zmagoviti niz v severnoameriški ligi NHL. Za peto zmago v nizu in 13. v sezoni so na domačem ledu premagali Montreal Canadiens s 4:0. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je na ledu prebil dobrih 18 minut, se pri… »

Kopitar s kralji do pete zaporedne zmage v ligi NHL

Dnevnik 26.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo zmagoviti niz v severnoameriški ligi NHL. Za peto zaporedno zmago in 13. v sezoni so na domačem ledu premagali Montreal Canadiens s 4:0. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je na ledu prebil dobrih 18 minut, se… »

Anže Kopitar in kralji do pete v nizu in trinajste skupne

Delo 26.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v NHL zanesljivo premagali Montreal. Slovenski as na krajši odmor brez točke. Hokejisti Los Angeles Kings nadaljujejo zmagoviti niz v ligi NHL. Za peto zmago v nizu in 13. v sezoni so na domačem ledu premagali Montreal s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem