Povezane novice

Peter Prevc se je po padcu vrnil med elito

Dnevnik 26.11.2023
S prevlado Avstrijcev in Nemcev ter dobrim nastopom Slovencev se je začela 45. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. Razočarali sta reprezentanci Poljske in Norveške. Petinštirideseta sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih se je… »

Kraft spet nepremagljiv, Peter Prevc tokrat najboljši Slovenec #video

SiolNET 26.11.2023
Tudi drugo tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih v Ruki na Finskem je dobil Avstrijec Stefan Kraft. Najboljši Slovenec je bil tokrat Peter Prevc na izvrstnem šestem mestu. Timi Zajc je bil danes osmi, Anže Lanišek 12. in Domen Prevc 16. Žiga… »

Kraft jubilejne stote stopničke kronal z zmago; Petru Prevcu izid leta

RTV Slovenija 26.11.2023
Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft je v Ruki tudi na drugi tekmi potrdil sijajno formo, saj je spet premočno zmagal. Slovenci so nastopili zelo dobro, še najboljši vtis pa je s šestim mestom pustil Peter Prevc. Stefan Kraft je na začetku… »

Peter Prevc edini držal stik z močnima reprezentancama Avstrije in Nemčije

Zurnal24 26.11.2023
Skoki: prevlada Avstrijcev Krafta in Hörla, sledili so trije Nemci, nato pa že Peter Prevc. Slovenski orli so v nedeljo še nadgradili lep ekipni uspeh s sobotne preizkušnje v Ruki. Peter Prevc je z odličnim napadom v drugi seriji na koncu zasedel… »

Na vrhu znova Kraft, najboljši Slovenec tokrat Peter Prevc

Delo 26.11.2023
Avstrijski šampion je bil razred zase tudi na drugi tekmi za svetovni pokal v Ruki. Do točk tokrat štirje naši smučarski skakalci, dva med deseterico. Avstrijski skakalni šampion Stefan Kraft je v svojo korist odločil tudi drugo tekmo za svetovni… »

Kraftu popoln izkupiček v Ruki, Peter Prevc šesti

Dnevnik 26.11.2023
Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft (363,5 točke), ki je dobil sobotno uvodno tekmo 45. sezone svetovnega pokala, je v finski Ruki prepričljivo zmagal tudi na današnji drugi tekmi. Med četverico slovenskih finalistov je bil najboljši kapetan… »

Skakalni velesili v šoku, tega ni pričakoval nihče

Zurnal24 26.11.2023
Prva tekma nove sezone smučarskih skokov se ni iztekla po pričakovanjih Norvežanov in Poljakov. Nad razpletom prve posamične tekme v Ruki, s katero se je v soboto začela 45. sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih, so bili najbolj razočarani v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem