Povezane novice

Želja po prvih točkah je velika: Omejiti svoje napake in odigrati borbeno obrambo

SiolNET 27.11.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško na dosedanjih osmih tekmah skupinskega dela lige prvakov še niso zmagali, v sredo pa imajo priložnost, da osvojijo prvi točki v elitnem evropskem klubskem tekmovanju. V Zlatorogu bodo ob 18.45 gostili Wislo iz Plocka… »

Odbojkarji ACH-ja Volleyja komaj čakajo na tivolski spektakel

RTV Slovenija 27.11.2023
Odbojkarje ACH-ja Volleyja v Ligi prvakov čaka dvoboj proti poljski ekipi Asecco Resovia Rzeszow. Vzdušje v ekipi že dolgo ni bilo tako dobro. "Gorimo od želje, komaj čakamo, da pride sreda in gremo na igrišče pred polnim Tivolijem." V uvodni tekmi… »

Konec zmagovitega niza Triglava, prve točke Alpacema

RTV Slovenija 27.11.2023
Odbojkarji Alpacema Kanala so v desetem poskusu le dočakali prvo prvenstveno zmago v novi sezoni. S 3:1 so premagali Krko. ACH Volley je s 3:0 ustavil Triglav, ki je prej nanizal zmage proti Mariboru, Panviti in predvsem Calcitu Volleyju. Kanalci, ki so… »

Slovenski prvaki proti velikanu, pri katerem blesti slovenski zvezdnik

Zurnal24 27.11.2023
Odbojkarji ACH Volleyja motivirano in optimistično v prvo domačo tekmo v ligi prvakov. Odbojkarji ACH Volleyja bodo v sredo proti poljski ekipi Asecco Resovia Rzeszow igrali prvo domačo v tej sezoni lige prvakov. V uvodni tekmi skupine B so v gosteh… »

"Gorimo od želje, motivacija na izjemno visoki ravni"

SiolNET 27.11.2023
Odbojkarji ACH Volleyja bodo v sredo proti poljski ekipi Asecco Resovia Rzeszow igrali prvo domačo v tej sezoni lige prvakov. V uvodni tekmi skupine B so v gosteh izgubili z italijanskim prvakom Itas Trentinom z 1:3. Tokrat bodo igrali v dvorani Tivoli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem